Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIONICE NA 'BUBNJU'

Silvio Berlusconi ipak nije odolio novcu, prodaje Milan tajlandskom milijarderu

Milan, 10/05/2014 - Participation of Silvio Berlusconi with Michela Vitoria Brambilla for the rights of the animals/Milestone Media/PIXSELLPhoto: IPA/PIXSELL
IPA/PIXSELL
08.03.2015.
u 10:08

Predsjednik Milana trudio se što prije dogovoriti ovaj posao kako bi se pokrenuo projekt novog stadiona pa mu ovih 250 milijuna eura treba

Legendarni talijanski klub Milan uskoro će imati novu vlasničku strukturu jer prvi čovjek kluba Silvio Berlusconi ipak nije izdržao odreći se novca u ovoj teškoj situaciji i zato će prodati 30 posto kluba tajlandskom poduzetniku Beeju Taechaubolu za 250 milijuna eura.

Prije 40 dana Berlusconi i Taechaubolu  su postigli preliminarni dogovor po kojem je Berlusconi pristao prodati dio svojih dionica do svibnja, a ako to ne učini on bi morao platiti deset posto vrijednosti tih dionica. Prema istom ugovoru, Berlusconi treba većinu dionica prodati u sljedećih pet godina.

Predsjednik Milana trudio se što prije dogovoriti ovaj posao kako bi se pokrenuo projekt novog stadiona.

Taechaubol se obogatio kupovavši dionice tvrtki koje je onda prodavao kada je njihova vrijednost narasla. Poznat je i po pravima za događaj koji se zove Global Legend Series Cannavaro, a na kojoj je u prosincu 2014. zaigrao i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

>> Za 50 posto Milana Tajlanđanin Berlusconiju nudi milijardu eura

>> Silvio Berlusconi negirao prodaju Milana: To su izmišljotine!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije