Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZI LEWANDOWSKI

Beckenbauer: Mislim da bi Mandžukić mogao pakirati kofere

mandžukić
Foto: DPA/PIXSELL
24.01.2014.
u 15:26

– Vidim Lewandowskog u napadu. Njegov način igre više odgovara Guardioli nego Mandžukićev, koji je središnji napadač – rekao je Beckenbeuer.

Franz Beckenbauer, počasni predsjednik Bayerna, rekao je nešto što se neće svidjeti Mariju Mandžukiću. Na upit novinara s portala 11freunde treba li Mandžukić početi pakirati kofere nakon dolaska Roberta Lewandowskog, Kaiser je odgovorio:

– Da, vjerujem da bi se to moglo dogoditi. Vidim Lewandowskog u napadu. Njegov način igre više odgovara Guardioli nego Mandžukićev, koji je središnji napadač. Posebno jer Guardiola ima još Thomasa Müllera i Marija Götzea.

No, treba i napomenuti da Mandžukiću svojedobno nisu davali puno šanse kad se s Marijem Gomezom borio za mjesto u momčadi Bayerna. Na kraju je Hrvat postao prvi napadač bavarske momčadi, a Gomez završio u Fiorentini.

>> 'Mandžo je jedan od najboljih, Lewandowski se tek treba dokazati'

Komentara 15

Avatar Prosenjak
Prosenjak
15:45 24.01.2014.

Ja mislim da bi za Bayern bilo najbolje da Beckenbauer spakira kofere. Za razliku od Honesa i Rummenigea koji shvaćaju igru njemu igra baš i nije jasna, a najbolji dokaz za to je što je Bayern deset godina zaredom bez veze ispadao iz lige prvaka, pa i izgubio jedno finale, ono s Interom, zato jer nije imao stopere. Veliki Beckenbauer je predložio onog Demichelisa, pa onog Kufura itd, panj na panju, a jednom je otjerao Roberta Kovača koji je za sve njegove stopere izmislio nogomet, pa ga je poslije vrati kad su shvatili da bez njega ne mogu osvojiti prvenstvo. Beckenbauer je sličan Peleu, Platiniju, Davoru Šukeru, pati od kompleksa vlastite veličine koja mu često zamućuje prosudbu.

GE
Georgij
16:24 24.01.2014.

Lewandovski nije bolji igrač. Njemu se čitav kolektiv mora podrediti a u bayernu je obratno i zato naš mandžo uvijek izbori pozicije. Ipak, obzirom ga uprava bayerna ne cijeni dovoljno, bilo bi mu dobro da izbori jedan dobar transfer i ode negdje gdje će ga cijeniti. Juventus tek gradi momčad za europu i traži pobjednike a Mandžo je pobjednik (poljak to nije)

ČA
čaratan
17:48 24.01.2014.

Lewandovski je opak igrač,zna sve,ali naš Mario je radnik i napadač.To poljak nije,nije radnik kao Mario.Poznato je da Bayern kupuje najbolje igrače od konkurencije,jer je na takav način slabi.To znaju svi u Bundesligi,a nisam siguran da će kod Guardiole Lewandovski imati bilo kakvu prednost pred našim Mariom. To šta Beckenbauer trkelja,nije nikakvi loš znak za Maria.Činjenica je da Beckenbauer nama Hrvatima i nje baš sklon,samo se njega u današnjem Bayern-u ništa ne pita.Gazde su Hoennes i Rumennige,a oni imaju strašno veliko mišljenje o Mariu.Općenito u Bayern-u imaju odlično mišljenje o igračima koji dolaze iz HR.Dobar trag su ostavili brača Kovač,legendarni Olić i danas Mandžukić.Zato nema straha za našeg Mandžu,samo neka bude zdravlja,nemora se nikoga bojati. A šta se tiče Lewandovskog,samo još toliko da su i skuplji igrači sjedili u Bayern-u na klupi,tako da njegov dolazak u Bayern ne znači automatski da će bit prvi napadač.Kad je Mario došao u Bayern govorilo se da će biti 3 napadač,pa je na kraju Gomez koji je kupljen za U Bundesligi astronomskih 35 milijuna € sjedio na klupi. A da je Beckenbauer malo pametniji,ne bi trkeljao o pakovanim kuferima,nego bi bio sretan da imaju 2 ovakva napadača,jer koliko utakmica Bayern u Bundesligi,Kup-u i Ligi prvaka ima, dovoljno je i za 2 napadača,nedaj Bože ozljeda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije