Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA CHELSEAJA

Bayern razbio Borussiju, Lewandowski torpedirao svoj bivši klub

Bayern - Borussia
Foto: Reuters
1/8
08.04.2017.
u 21:30

Već nakon deset minuta Bayern je vodio 2:0 golovima Riberyja (4) i Lewandowskog (10).

U njemačkom "klassikeru" Bayern je danas na svom terenu protiv Borussije Dortmund slavio sa 4:1. Dvostruki strijelac bio je Robert Lewandowski koji je u Bayern stigao iz Borussije.

Već nakon deset minuta Bayern je vodio 2:0 golovima Riberyja (4) i Lewandowskog (10). Raphael Guerreiro u 20. minuti smanjuje zaostatak i daje šansu Borussiji za povratak. 

No, početkom drugog poluvremena, u 49. minuti, Robben pogađa za 3:1, a pobjedu Bayerna potvrdio je Lewandowski u 68. minuti iz penala.

Chelsea ostao na plus sedam

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 32. kola Premier lige vodeći Chelsea je u gostima kod Bournemoutha slavio sa 3:1, te je zadržao sedam bodova prednosti u odnosu na Tottenham.

Chelsea je poveo u 17. minuti, kada je udarac Diega Coste u vlastitu mrežu skrenuo Adam Smith. Tri minute kasnije Eden Hazard povećava na 2:0. Do kraja prvog poluvremena Bournemouth ipak zabija, a strijelac je Joshua King (42). Pobjedu Chelseaja potvrdio je Marcos Alonso u 68.  minuti.

>> Griezmann šokirao Real za remi na Santiago Bernabeuu, a evo kako je Modrić odgovorio kritičarima

Rezultati by SofaScore

Rezultati by SofaScore

Komentara 5

DH
dalibor.hren
07:41 09.04.2017.

I na slici i na snimci se vidi da je Lewandovski preskočio vratarevu nogu i pao kao klada! Žuti zbog simuliranja!!!

MN
Mnd7779
10:17 09.04.2017.

To je uvertira za Real..da ih uplaše

MU
muh
08:18 09.04.2017.

Trener Borusije nema pojma jer su njegovi u odbrani stajali puno predaleko od protivnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije