Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPLETI PO SKUPINAMA

Bayern i Barça igraju derbi kola, Lewandowski "nabrijan" i nemilosrdan

Bundesliga - Borussia Dortmund v Bayern Munich
WOLFGANG RATTAY
08.12.2021.
u 17:30

U skupini H svoje je već riješeno. Juventus i Chelsea nastavljaju put u Ligi prvaka, Zenit u Europskoj ligi, a Malmö je ispao gubitnik i završava svoju europsku priču s našim Mirkom Antoniom Čolakom.

Posljednje utakmice grupne faze Lige prvaka dat će i posljednje putnike u nokaut-fazu. Današnja poslastica je sraz Bayerna i Barcelone (HRT2, 21 sat). Katalonci zasigurno pamte jedan od najvećih europskih poraza (2:8 u četvrtini finala od Bayerna u sezoni 2019./20). Ni ove sezone ne igraju bajno, trenutačno su drugi u skupini, ali za vratom im puše Benfica koja ima dva boda manje i silno želi nastaviti put u Ligi prvaka. Bayern je već osigurao nastavak natjecanja u nokaut Ligi prvaka kao pobjednik skupine.

U skupini H svoje je već riješeno. Juventus i Chelsea nastavljaju put u Ligi prvaka, Zenit u Europskoj ligi, a Malmö je ispao gubitnik i završava svoju europsku priču s našim Mirkom Antoniom Čolakom.

Manchester United osigurali završnicu Lige prvaka, a hoće li je opravdati večeras protiv Young Boysa, tek ćemo vidjeti. Za drugo mjesto u skupini i nastavak u eliti bore se Atalanta, u kojoj bi u prvih 11 trebao biti i hrvatski reprezentativac Mario Pašalić, i Villarreal.

Rasplet skupine G bit će najzanimljiviji jer tu su gotovo sve karte otvorene. Lille ima 8, Salzburg 7, Sevilla 6, a Wolfsburg 5 bodova. Tako da će se tu voditi prave bitke. Ivo Grbić pokušat će sačuvati vrata Francuza protiv Wolfsburga, a Ivan Rakitić sa Sevillom tražit će pobjedu nad Salzburgom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije