Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inter - međimurje 2:1

Balić iz gužve pogodio za tri boda, Delač skinuo zicer

Matej Delač
Saša Zinaja
02.04.2010.
u 20:05

Gosti su bili opasniji suparnik tijekom cijele utakmice, ali na vratima Zaprešićana bio je raspoloženi Matej Delač.

Nogometaši zaprešićkog Intera pobijedili su Međimurje sa 2:1. Srećko Bogdan, trener Čakovčana, hrabro je postavio igru u Zaprešiću i prilikama je čak bio bliži pobjedi nego domaćin.

Gosti su bili opasniji suparnik tijekom cijele utakmice, no bodovi su ovaj put ostali u Zaprešiću. Prvi put ove sezone Borimir Perković, trener Zaprešićana, izveo je na travnjak svoju najjaču postavu. Na klupi su ostali igrači koji su donedavno bili u početnoj postavi (Barišić, M. i T. Šarić, Batarelo, Gamarra). I dok se još gledatelji nisu bili ni smjestili, Zaprešićani su poveli pogotkom Ante Palića. Bio je to najbrže postignuti gol Intera ove sezone. No, u vodstvu su "žuti" uživali samo pet minuta jer je Amauri izjednačio. U drugom poluvremenu Čakovčani mogu žaliti za nekim situacijama koje su režirali pred vratima Delača.

Zaprešićani su bili bez prave prigode sve do 77. minute, kada je iz jedne gužve Balić pogodio mrežu gostiju za pobjedu domaćina od 2:1. U posljednjim trenucima utakmice vratar Delač spasio je mrežu od sigurnog pogotka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije