Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT ZA DINAMO

Bad Blue Boysi na Maksimiru imali sastanak s Mirkom Barišićem, stav navijača je jasan

Navijači na utakmici Dinamo - Šibenik
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/3
25.01.2023.
u 19:56

Razgovarali su, naravno, o prepucavanjima u klubu, a sve se dogodilo nakon što su Boysi tijekom utakmice s Goricom u subotu skandirali 'Skupština i uprava, marš iz Dinama'.

Gotovo svakodnevno slušamo o novim događajima u Dinamu. Zdravko Mamić i Krešimir Antolić bore se za vlast u klubu, a iza obojice stoji skupina ljudi - mamićevci i antimamićevci, kako su ih prozvali. Jedan od pripadnika Antolićeve struje je predsjednik Mirko Barišić, koji je danas na sastanak u Maksimirsku odlučio pozvati navijače kluba.

Ugostio je predstavnike Bad Blue Boysa i udruge Dinamo to smo mi. Na njemu su bili i predsjednik udruge Dinamo to smo mi Juraj Čosić te odvjetnik Saša Pavličić-Bekić. Razgovarali su, naravno, o prepucavanjima u klubu, a sve se dogodilo nakon što su Boysi tijekom utakmice s Goricom u subotu skandirali 'Skupština i uprava, marš iz Dinama'.

Njihov je stav jasan - ne podržavaju nijednu od dvije zaraćene strane. Poručili su i da će momčad imati njihovu podršku u borbi za naslov prvaka. 

Komentara 3

Avatar Dragec.V
Dragec.V
08:22 26.01.2023.

BBB priznam a ovu udrugu "ko smo mi"?Od njih više o sportu zna bilo koji DVD u županiji,sve uhljebi i ko zna šta još,oni bi nešto htjeli,jad. No za spotsku redakciju je važnije da se Mamić treči put ženi,koga briga za njega?

FZ
Fanto.zg
06:50 26.01.2023.

Samo nemojte dovesti Bobana to vam je isto kao da je ostao Mamič to mu je "Posinak" isti mentalitet samo kaj je proveo par godina u civiliziranom svijetu.

ST
sttipe
09:22 26.01.2023.

Bio je vrlo jasan stav ovih o njima, dok su im šarali mitraljezima po njima, toliko jasan da su već 3-4 godine u mišijoj rupi... Ako je politika tada poklonila dinamo tajkunu, i sada će. Njihov stav ju ne zanima!! Tajkuna, će tako "platiti", a on će se dinamom baviti umisto njih. BBB, su suvišni u toj priči...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije