Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRUŠENI MOSTOVI

Babić: Šest mjeseci trčim za Pijetrajem i sramotim se javno. Više ga nimalo ne poštujem

Zagreb: Polufinalni mečevi međunarodnog turnira u boksu Grand Prix Zagreb 2020
Igor Kralj/PIXSELL
17.11.2023.
u 22:46

Poručio je kako se želi vratiti kući i ponovno surađivati, ali čini se kako njegova zamolba za oprost nije najbolje prošla.

Hrvatski boksač Alen Babić javno se pokajao na Facebook i ispričao bivšem treneru Leonardu Pijetraju nakon što su se razišli prije borbe za pojas u bridger kategoriji. Poručio je kako se želi vratiti kući i ponovno surađivati, ali čini se kako njegova zamolba za oprost nije najbolje prošla. 

GALERIJA Alen Babić ranije je boksao za 20 eura i radio kao redar

Zagreb: Polufinalni mečevi međunarodnog turnira u boksu Grand Prix Zagreb 2020
1/6

- Šest mjeseci trčao sam za tim čovjekom. Sramotim se javno i privatno, šaljem poruke i preko ljudi pokušavam doći do njega, a on se nije u stanju meni javiti - izjavio je Babić u gostovanju za emisiju Sport Nedjeljom. 

Izgleda kako su odnosi Pijetraja i Babića nepovratno narušeni nakon što ga je 'otpilio' prije borbe karijere za pojas. 

- Ne poštujem ga, ni najmanje! Neću više pričati o njemu, ne zanima me. Baš me ne zanima. Sve što napravim dalje, napravit ću sam. Neću napraviti s njim. Namjerno. To mi je i trebalo. Ja sam ovdje i došao jer su mi rekli da ne mogu. Da su mi rekli da mogu, nikad ne bih bio ovdje - poručio je Alen Babić. 

VEZANI ČLANCI:

- Moja zadnja poruka njemu je bila u stilu 'mislite li da sam ja gotov' i čovjek mi nije odgovorio. Time je sve rekao. On misli da sam ja gotov. Pa hvala. Samo to mi je trebalo. Ta neodgovorena poruka je sve što mi je trebalo. Jedva čekam da se vratim sam - zaključio je naš boksač. 

Komentara 3

ZE
Zeneka
01:14 18.11.2023.

Možda da probaš malo sa tehnikom ...........

T2
Tomo_20
10:25 18.11.2023.

Ti nemozes kao izbacivac radit a kamoli kao bokasac!!!

RO
rokoxy1
08:21 18.11.2023.

Prico si suvisno .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije