Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razaračice reprezentacije

Atraktivna plavuša u seks-skandalu: Zbog nje sjajni Argentinac ne ide na SP

Wanda Nara
Foto: Instagram
1/10
01.06.2018.
u 13:27

Argentinski izbornik Jorge Sampaoli odrekao se igrača od 100 milijuna eura jer ‘nije kompatibilan s ostatkom momčadi’

Mauro Icardi ove sezone zabio je 29 golova u Seriji A, prvi je strijelac jedne od najjačih liga na svijetu, ali ni to mu nije bilo dovoljno. Netrpeljivost argentinske svlačionice prema kapetanu Intera tolika je da mu vjerojatno ni stotinu golova u sezoni ne bi pomoglo da se nađe u kadru za Svjetsko prvenstvo.

Razlog? Argentinski izbornik Jorge Sampaoli odrekao se igrača od 100 milijuna eura jer ‘nije kompatibilan s ostatkom momčadi’. To ‘kompatibilan’ u prijevodu znači da ga suigrači preziru poput, uostalom, i većine Argentinaca. Slučaj Icardi, koji je posljednju od svega četiri utakmice za gaučose odigrao u završnici kvalifikacija kada je ‘gorjelo pod nogama’, time je vjerojatno zaključen. Evo galerije fotografija Icardijeve supruge:

Wanda Nara
1/18

Larios dobio dvije ‘noge’

Barem dok Leo Messi ne odigra posljednju utakmicu za nacionalnu momčad. Kapetan reprezentacije Argentine veliki je prijatelj s Maxijem Lopezom, prvim suprugom Icardijeve današnje žene, starlete i novopečene nogometne menadžerice Wande Nare. Oboje su bili nepoželjni i nevoljeni u domovini, a Diego Maradona poručio je kako bi u njegovo vrijeme Icardi ‘dobio batine’ u svlačionici zbog afere sa suprugom suigrača. Messi nije bio toliko ratoboran, ali je Icardiju odlučio zatvoriti vrata reprezentacije. Icardija je ljubav skupo koštala no nije prvi koji je zbog žene, najčešće tuđe, propustio SP.

SP 1982. već je i počeo kada je Michel Platini izborniku Michelu Hidalgu došao s ultimatumom ‘ja ili on. Jean-François Larios, tada jedan od najboljih francuskih nogometaša, imao je aferu s Platinijevom suprugom Chantelle. Jean-François neugodnoj situaciji nekoliko mjeseci uoči SP-a pokušao je doskočiti prijedlogom da izmisli ozljedu i tako se ne nađe među putnicima za SP, no Hidalgo je taj prijedlog odbio. Poveo ga je u Španjolsku, ali je zbog mira u kući morao popustiti pred navodnim Platinijevim ultimatumom nakon poraza u prvoj utakmici skupine protiv Engleske (3:1). Aferu sa suigračevom suprugom Larios je priznao u autobiografiji koju je naslovio “Igrao sam se s vatrom”.

– Bio je to grom, prava ljubavna priča, vjerovali smo da nas nitko neće otkriti – kazao je godinama kasnije Larios koji je, baš kao što je Platini uvjetovao izborniku Hidalgu, pred Chantelle izašao s ultimatumom “on ili ja”.

– Na koncu nije izabrala mene, rekla mi je “zbogom” preko telefona – kazao je Larios koji se nakon ljubavnog kraha i ozljede koja mu je uništila karijeru okrenuo alkoholu i drogi. S Platinijem, s kojim je tri godine dijelio svlačionicu u reprezentaciji i Saint-Étienneu, od tada nije progovorio ni riječ.

I Terry je radio iza leđa

John Harkes bio je ikona američkog nogometa 90-ih godina prošlog stoljeća.

“Doživotni kapetan”, kako ga je oslovio tadašnji izbornik Steve Sampson nije dugo bio doživotni. Naime, dva mjeseca uoči SP-a 1998. Harkes je izbačen iz momčadi. Nikome nije bilo jasno zašto, a istina je otkrivena 12 godina kasnije. Kapetan je navodno imao aferu sa suprugom Erica Wynalde, suigrača iz nacionalne momčadi. Harkes je tada zanijekao preljub, Wynalda mu je s godinama ili povjerovao ili oprostio, ali ne i svojoj supruzi od koje se razveo 2002.

U zoru Mundijala 2010. englesku nogometnu reprezentaciju napustio je Wayne Bridge nakon što je otkrio preljubničku aferu svoje zaručnice Francuskinje Vanesse Perroncel i suigrača Johna Terryja. Terry je, naime, bio kapetan, jedan od najboljih braniča na svijetu i bilo bi nemoguće tražiti da ga se odstrani iz reprezentacije. Zato se Bridge sam povukao.

– Zaključio sam da je moja pozicija u momčadi neodrživa i mogla bi potencijalno biti destruktivna. Stoga sam za dobrobit momčadi i kako bi se izbjegao dodatni nepotrebni gubitak koncentracije naše momčadi odlučio napustiti reprezentaciju – objasnio je Bridge svoju odluku.

Tadašnji engleski izbornik Fabio Capello nije imao drugog izbora nego prihvatiti Bridgeovu “ostavku”, a ostaviti Terryja u nacionalnoj vrsti.

Komentara 5

DU
Deleted user
14:59 01.06.2018.

Ništa što bih podero... Samo mi fali da me zarazi.

DR
Drmiha
14:43 01.06.2018.

pisete o stranim nogometasima kako ih kurvice varaju a zar i kod nas toga nije bilo sa onom Nives vise neznam za koga je bila udana ali se sjecam da je od drugog na pola Maksimira dobila metak

PP
pp
16:52 01.06.2018.

Zasluženo je izbačen. Beskarakterna pi*da. Spavat sa ženom suigrača u repki je sramotno. Totalno nepoštovanje i nedostatak karaktera. Pa ima žena di god hoćeš, ne, on mora spavati sa onom svog suigrača. Takvi nemaju šta raditi u ekipi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije