Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razaračice reprezentacije
Povratak na članak

Atraktivna plavuša u seks-skandalu: Zbog nje sjajni Argentinac ne ide na SP

Argentinski izbornik Jorge Sampaoli odrekao se igrača od 100 milijuna eura jer ‘nije kompatibilan s ostatkom momčadi’

Komentari 5

DU
Deleted user
14:59 01.06.2018.

Ništa što bih podero... Samo mi fali da me zarazi.

VL
DR
Drmiha
14:43 01.06.2018.

pisete o stranim nogometasima kako ih kurvice varaju a zar i kod nas toga nije bilo sa onom Nives vise neznam za koga je bila udana ali se sjecam da je od drugog na pola Maksimira dobila metak

VL
PP
pp
16:52 01.06.2018.

Zasluženo je izbačen. Beskarakterna pi*da. Spavat sa ženom suigrača u repki je sramotno. Totalno nepoštovanje i nedostatak karaktera. Pa ima žena di god hoćeš, ne, on mora spavati sa onom svog suigrača. Takvi nemaju šta raditi u ekipi.

VL
MA
Majur
14:09 01.06.2018.

Nije mi bio Wayne Bridge jasan onda kad je skužio da ga ženska vara sa John Terry-m...prvo mu Terry zguzi zaručnicu kao kolega iz repke i nakon toga se Bridge povuče iz repke bez da je nalupao Terrya...nije niti čudo da ga je ženska varala kad je takav mlakonja.

VL
Avatar Sokol
Sokol
13:47 01.06.2018.

Zabija i na utakmici i izvan nje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.