Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši prijatelji

Maxi Lopez odbio se rukovati s Icardijem jer mu je preoteo suprugu

Lopez Icardi
Foto: Screenshot
1/2
13.04.2014.
u 20:45

Maxi Lopez bio je oženjen Wandom Narom, a bračni par često je provodio vrijeme s Icardijem, tadašnjim Maxijevim suigračem i najboljim prijateljem

Neuobičajena situacija dogodila se danas neposredno prije početka utakmice Serie A između Sampdorije i Intera. Naime, nogometaš domaće momčadi Maxi Lopez rukovao se sa svim interovcima, osim s Maurom Icardijem, bivšim najboljim prijateljem.

Razlog? Icardi mu je preoteo suprugu. Maxi Lopez bio je oženjen Wandom Narom, a bračni par često je provodio vrijeme s Icardijem, tadašnjim Maxijevim suigračem i najboljim prijateljem. No, Icardi je nakon nekog vremena počeo nešto osjećati prema Wandi te joj je to javno priopćio, a ubrzo ju je uspio i osvojiti. Njih su dvoje sada u vezi, a Maxiju to nije baš drago pa je odbio rukovanje.

Da stvar bude još gora za njega, u današnjoj utakmici promašio je jedanaesterac, a Icardi je bio dvostruki strijelac u pobjedi Intera.

Komentara 1

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
09:02 04.09.2017.

Icardi se ponio kao pravi hrvat i jamio uz Boga I domoljublje nezavisno od prijateljstva, morala i posledica kao svoj na novom svome u svojoj naturi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije