Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rakitić i Strinić

'Atmosfera je ostala dobra, ne smijemo razmišljati o bakljadi nego o Španjolskoj!'

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
19.06.2016.
u 12:58

- Iniesta? Magija nogometa. To je to. Ja uživam igrati uz njega, a nadam se da će on odmarati protiv nas. Dosta su mu bile ove dvije utakmice.

Hrvatska nogometna reprezentacija mora zaboraviti na sve što se događalo tijekom i nakon utakmice protiv češke i okrenuti se novim izazovima koji ju čekaju na Europskom prvenstvu. Već u utorak naši igraju protiv Španjolske i eventualnom pobjedom mogli bi osigurati prvo mjesto u skupini. Ivan Rakitić, strijelac i jedan od najboljih igrača protiv Češke, najavio je taj susret.

- Mi idemo svojim putem, znamo kakva je situacija. Imamo veliku utakmicu, idemo se maksimalno pripremiti, zajedno je možemo izgurati. Bit će jako teško, no najvažnije je da ostanemo svoji i idemo svojim putem. Da zaigramo bez ikakvog stresa, bez srama i da se nikoga ne bojimo. Mi smo u prve dvije uatkmice pokazali kako se možemo nametnuti i dokazati protiv svakoga.

Već su se počele javljati kalkulacije s kim bi mogli igrati u osmini finala, ali naši igrači o tome ne razmišljaju.

- Sada razmišljamo samo o sljedećoj utakmici, nikako o suparniku u osmini finala. Igramo sve bolje, evo samo smo pali u zadnjih 10-ak utakmica protiv Češke. No, tu nismo imali sreće, zabili su nam dva gola iz dvije šanse. Nogomet nas je tu kaznio, možda i malo preteško.

Raketi će u utorak na drugoj strani stajati i neki suigrači iz Barcelone.

- Čuo sam se malo s njima. Znamo da će biti teško, znamo kakva su momčad i kakve igrače imaju. Moramo pokazati da možemo protiv njih, da se i protiv njih možemo nametnuti. Neka oni razmišljaju o nama. Iniesta? Magija nogometa. To je to. Ja uživam igrati uz njega, a nadam se da će on odmarati protiv nas. Dosta su mu bile ove dvije utakmice.

Hrvatski veznjak smatra da se igrači ne bi trebali zamarati onime što se dogodilo na tribinama.

- Naše je da budemo pravi na travnjaku, ostalo ne možemo promijeniti.

Ivan Strinić solidno je odradio prve dvije utakmice na Euru. I on smatra da igrači moraju biti koncentirani na ono što se događa na travnjaku.

- Ništa se nije promijenilo, super je atmosfera u reprezentaciji. Čekamo Španjolce i moramo odigrati što bolje. Ne bismo trebali razmišljati o bakljadi jer neće biti dobro, samo ćemo se koncentrirati na utakmicu.

Komentara 9

DE
derin
14:29 19.06.2016.

Momci samo hrabro i čvrsto, koncenzrirano od prve do zadnje minute, i bez Luke smo moćni, samo malo promijeniti sustav. Pravi navijači su uz vas, jer oni vole svoju domovinu, ne rješavaju probleme sramocenjem cijele nacije.

Avatar white socks
white socks
15:31 19.06.2016.

Naprijed Hrvatska! Vatreni samo hrabro, zanemarite izdajice i bolesnike.

MA
...Marsijanac
20:46 19.06.2016.

Vamos Croatia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije