Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odjedanput rupa

Atalanta uoči gostovanja u Maksimiru neočekivano upala u gadne probleme

Dinamo - Rosenborg
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
01.09.2019.
u 10:08

Stasiti Slovak nove je poslodavce zamolio za raskid ugovora uz objašnjenje da nije fizički spreman

Zagrebački Dinamo započet će nastup u Ligi prvaka protiv talijanske Atalante 18. rujna na Maksimiru, a posljednja vijest govori da je klub iz Bergama neočekivano upao u probleme u obrani.

Naime, samo dvadesetak dana nakon što je predstavljen kao pojačanje, iskusni branič Martin Škrtel odustao je od igranja za Atalantu, prenosi u nedjelju ujutro Gazzetta.  

Stasiti Slovak nove je poslodavce zamolio za raskid ugovora uz objašnjenje da nije fizički spreman, a na treneru Gian Pieru Gasperiniju je sada da mu pokuša pronaći zamjenu na tržištu unutar samo 24 sata.

Gasperini je u Martinu Škrtelu vidio igrača koji silno može pomoći momčadi u Ligi prvaka jer uz sebe nosi golemo iskustvo, a bilo je planirano da preuzme mjesto Gianluce Mancinija, mladića koji je preselio ljetos u Romu.

Nakon što je godinama bio stup Liverpoolove obrane, Škrtel je 2016. godine preselio u Fenerbahče, a do danas je upisao preko stotinu nastupa za slovačku reprezentaciju.

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar babas
babas
14:47 01.09.2019.

Nismo imali sreće u ždrijebu,iz najslabijeg četvrtog lonca izvučemo klub iz Liga petice. Biti će jako teško.

ST
stefj
11:38 01.09.2019.

Ako Bjelica ponovi greške iz Splita ili ako Dinamo odigra loše kao u Norveškoj, nema nikakvih problema za Atalantu...

Avatar doog_kool
doog_kool
11:10 01.09.2019.

Sad ce kupit Lovrena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije