Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTNI INCIDENT

Armada pjevala 'Umri, Livaja!' Sjeverna tribina zapljeskala

Rijeka i Dinamo remizirali na Rujevici
Igor Soban/PIXSELL
25.02.2024.
u 15:06

Armada je pak na Maksimir stigla pod pratnjom policije nakon putovanja vlakom. Prije početka derbija uputili su uvredljivu pjesmu napadaču Hajduka, Marku Livaji

Dinamo i Rijeka igraju utakmicu 24. kola HNL-a. Veliki derbi na Maksimiru mogao bi odlučiti ishod prvenstva i borbe za prvaka Hrvatske. 

Utakmica je privukla mnoge navijače. Južna gostujuća tribina je puna, a Bad Blue Boysi najavili su čak dvije koreografije. Dinamu će protiv Rijeke zasigurno trebati sve podrška koju može dobiti.

VEZANI ČLANCI:

Armada je pak na Maksimir stigla pod pratnjom policije nakon putovanja vlakom. Prije početka derbija uputili su uvredljivu pjesmu napadaču Hajduka, Marku Livaji. "Umri, Livaja", čulo se sa južne tribine.

Rijeka i Dinamo remizirali na Rujevici
1/26

Sjeverna tribina pozdravila je pjesmu pljeskom.

VIDEO Bivši nogometaš Bayerna i Dinama o senzacionalnom podvigu Dinama i najavljuje utakmicu svih utakmica

Komentara 7

DU
Deleted user
18:04 25.02.2024.

Slava Ukrajini !

CO
Cosinus
15:16 25.02.2024.

Jesu li to vrijednosti Rijeke? Livaje nema u igri, a oni spominju da umre.

ME
MehutoGonzales
15:39 25.02.2024.

Livaja je gospodin za ove rečke is prd ke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije