Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napustio tulipane

Arjen Robben poručio Nizozemskoj - zbogom!

Arjen Robben
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
11.10.2017.
u 11:29

Robben je izjavio da se želi posvetiti igranju u Bayernu.

Nizozemski nogometaš 33-godišnji Arjen Robben je sinoć, po završetku kvalifikacija za SP 2018. nakon kojih Nizozemska nije osigurala odlazak u Rusiju, objavio da prekida reprezentativnu karijeru.

Robben, napadač minhenskog Bayerna, sinoć je zabio oba gola u pobjedi Nizozemske od 2-0 nad Švedskom. Nizozemcima je za prolazak u doigravanje u zadnjem kolu kvalifikacija bila potrebna pobjeda od sedam golova razlike koja bi im jamčila doigravanje. 

Nakon utakmice je Robben izjavio da se želi posvetiti igranju u Bayernu

Arjen Robben
1/6

Za reprezentaciju je Robben počeo igrati 2003. godine i s njom je nastupio na europskim prvenstvima 2004. i 2008. godine, a na svjetskim 2006. i 2014. godine. U dresu Oranja je odigrao 96 utakmica i zabio 37 golova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije