Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Johann Berg Gudmundsson

Hrabri Islanđanin: Dovedite mi tog Messija!

Johann Berg Gudmundsson
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
07.12.2017.
u 07:07

Plasman nogometne reprezentacije na svjetsko prvenstvo predstavlja veliku stvar za našu zemlju. Mi smo najmanja nacija koja se plasirala na SP i za sve nas je to poseban trenutak - kazao je Gudmundsson

Nakon sjajnog nastupa na Europskom prvenstvu u Francuskoj, a potom i plasmana na svjetsko prvenstvo u Rusiji, redove islandske nogometne reprezentacije zahvatila je euforija.

- Dovedite mi tog Messija! - kazao je sa smiješkom krilni igrač Burnleyja i islandske reprezentacije Johann Berg Gudmundsson nakon što je ždrijeb spojio Island i Argentinu u skupinu D World Cupa. U istoj skupini igrat će i hrvatska reprezentacija i Nigerija.

Johann Berg Gudmundsson
1/7

- Plasman nogometne reprezentacije na svjetsko prvenstvo predstavlja veliku stvar za našu zemlju. Mi smo najmanja nacija koja se plasirala na SP i za sve nas je to poseban trenutak - kazao je 27-godišnji Gudmundsson.

Premda do početka World Cupa ima još šest mjeseci, Gudmundsson je priznao kako ne može dočekati početak i prvu utakmicu protiv Argentine.

- Znam da je to početka SP-a još mnogo vremena i svi se moramo koncentrirati na svoje klubove, međutim jedva čekam početak turnira i prvo kolo protiv Argentine. Naravno, Argentina će biti favorit u toj utakmici, branit ćemo se 95 posto vremena, međutim pokušat ćemo ih iznenaditi - dodao je.

Johann Berg Gudmundsson
1/7

Island je na Euru u Francuskoj 2016. godine bio jedno od najugodnijih iznenađenja. U skupini F Island je bio drugi iza Mađarske, a ispred Portugala, a potom je u osminu finala priredio senzaciju izbacivši Englesku. Sjajnu islandsku priču završila je Francuska u četvrtfinalu.

- Bilo je to EP za pamćenje. Sada nas očekuje još jedno veliko natjecanje. Igrat ćemo protiv Messija i Argentine. Messi je jedan od najboljih, ako ne i najbolji nogometaš na svijetu. Bit će to pravi test, igrati protiv najboljeg na svijetu - dodao je Gudmundsson koji je u dresu islandske vrste upisao 63 nastupa i postigao sedam golova. 

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 1

Avatar Django
Django
18:10 08.12.2017.

Malo su se previše osilili ovi Islanđani, vrijeme je da ih netko spusti na zemlju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije