Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

Čačić: Protiv Češke nam je i bod dobar...

Ante Čačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
16.06.2016.
u 18:29

– Svi igrači koji su igrali protiv Turske u odličnom su stanju – kaže Čačić.

Ante Čačić na klupi Maribora bio je slabiji od Pavela Vrbe, češkog izbornika, koji je tada vodio Viktoriju Plzen. No, sada su, smatra Čačić, karte drukčije podijeljene što se tiče kvaliteta momčadi koje vode.

– Sjećam se gospodina Vrbe iz dvije utakmice Maribora s Viktorijom, bio je to play-off Lige prvaka. Izuzetno je kvalitetan, imam respekt prema kolegi. Ali, sada smo u drukčijim ulogama, ja u rukama imam Hrvatsku, koja je igrački kvalitetnija nego što je to bilo kad sam ja vodio Maribor – rekao je Čačić.

Potvrdio je da će Srna igrati, da zna sastav, ali ga nije rekao. Znakovito je Čačić naglasio.

– Svi igrači koji su igrali protiv Turske u odličnom su stanju – kaže Čačić.

Naravno, pohvalio je Češku, još nismo čuli trenera, koji je rekao da mu protivnik nema pojma. A kako su se na Hrvatsku odrazile ove crne vijesti? Najprije smrt Srnina oca, pa nešto poslije i oca Marijana Mrmića.

– Zaista je crno, ali nekako smo se adaptirali, to nas još više galvanizira. Prije odlaska na trening saznali smo da nam je šefici računovodstva suprug dobio moždani udar. Ima mnogo stvari protiv kojih se ne možeš boriti – rekao je Čačić.

Ponovio je da Hrvatsku zanima samo pobjeda.

– Bod bi nam bio dobar, ali Hrvatska protiv svake reprezentacije može i mora težiti da je dobije. Tako će biti i protiv Češke – zaključio je hrvatski izbornik.

Komentara 19

VI
virkom
21:58 16.06.2016.

Ma to je PR. Ništa drugo! Pa neće valjda protiv Španjolske tražiti prolaz. Zna Brko svoj posao. To je za javnost...

MA
maxxxx
07:27 17.06.2016.

Od desetak komentara, vidiš da je samo jedan pročitao tekst dalje od naslova koji je totalno napuhan i izvucen iz konteksta. Strasno

Avatar mister.N@
mister.N@
18:59 16.06.2016.

...aj nemoj majke ti ga sa dobrim bodom... ili idi sa svima na pobjedu ili idi doma... sta ako zakazes kod ceha na spanjolcima ces se vaditi??? da igras s neznam kime igras na pobjedu i ne kalkuliras sa nicim manje od toga... nas su kalkulacije uvijek kostale puno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije