Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liga prvaka

Čačić otkrio veliki hendikep za Dinamo: Plavima nedostaju dva ključna igrača?!

Zagreb: Trener Ante Čačić održao konferenciju nakon utakmice protiv NK Slaven Belupo
Matija Habljak/PIXSELL
04.10.2022.
u 18:57

Hrvatski prvak sutra ima gostujući ogled protiv austrijskog prvaka, Ante Čačić ima problema u slaganju prve jedanaestorke.

Trener Dinama Ante Čačić i prvotimac Robert Ljubičić odradili su press konferenciju prije sutrašnje utakmice protiv Salzburga od 18.45 sati. 

- Srdačno vas pozdravljam i drago mi je što vas je došlo toliko iz Hrvatske. Kad su izvučene skupine, rečeno je da će se između Dinama i Salzburga voditi bitka za treće mjesto. Domaćin je pod većim pritiskom jer imamo bod više. Igramo protiv kvalitetne momčadi koja je prošle sezone prezimila u Europi, a ove je igrale neodlučeno s Milanom i Chelseajom. Nadam se da ćemo mi ipak nakon ove dvije utakmice biti zadovoljniji - izjavio je Čačić u utrobi Red Bull Arene. 

Dinamo će vjerojatno igrati bez dva vrlo važna igrača, radi se o Ristovskom i Mišiću. 

- Moram napomenuti da imamo poteškoća. Pod velikim upitnikom su Mišić i Ristovski. Za Mišića ima šanse da napusti, a za Ristovskog teško. Što se tiče Ristovskog neću riskirati, dok za Mišića u iduća 24 sata još ima nade. 

- Vidjeli smo da se Salzburg protiv Chelseaja nije skrivao. Oni inzistiraju na istom sistemu već deset godina. Igrači se mijenjaju, ali taktika ostaje ista. Znamo da će sutra biti i puno naših navijača. U Austriji živi puno ljudi porijeklom iz Hrvatske.
Atmosfera će biti dobra, teren je super kao i stadion. Igrali smo i na većim stadionima poput San Sira i mislim da taj pritisak moramo izdržati. Naša ekipa ima tu kvalitetu - izjavio je Robert Ljubičić. 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije