Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opuštanje

Ante Čačić odveo igrače u šetnju Deauvilleom

Hrvatska reprezentacija u šetnji
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/24
18.06.2016.
u 20:32

Vatreni su nakon utakmice protiv Češke, kao što je najavio izbornik Ante Čačić, trebali imati malu feštu, no nakon što hrvatska ostala bez pobjede, a naši huligani se još jednom "proslavili" nikome nije bilo do velikih provoda

Nakon što su danima bili zatvoreni u "zlatnom kavezu" hotela Barriere du Golf hrvatski nogometni reprezentativci napokon su dobili priliku prošetati i malo bolje upoznati Deauville, njihov francuski dom za vrijeme Europskog prvenstva.

Vatreni su nakon utakmice protiv Češke, kao što je najavio izbornik Ante Čačić, trebali imati malu feštu, no nakon što hrvatska ostala bez pobjede, a naši huligani se još jednom "proslavili" nikome nije bilo do velikih provoda. 

Autobusom su se dovezli do središta grada, gdje su popili piće i prošetali se po mondenom Deauvilleu, koji je najbliže i najotmjenije ljetovalište francuskoj prijestolnici. Mjesto je poznato kao pariška rivijera i jedno od najprestižnijih turističkih mjesta u cijeloj Francuskoj.

Zamišljeno je prije sto pedeset godina za visoko društvo i bogataše, a uzor mu je bio sam Pariz. Deauville je trebao biti druga prijestolnica, ali na moru. Tijekom godina je izgubio nešto od svoga sjaja, ali pariško visoko društvo i dalje obožava ovo normandijsko kupalište. 

Deauville je poznat i po svojoj velikoj pješčanoj plaži, "kraljici" normandijskih plaža uz koju se nalazi 643 metara dugačka drvena Promenade des Planches.

Šetnja hrvatskih reprezentativaca izazvala je veliko zanimanje lokalnog stanovništva, posebno mlađih koji su koristili svaku priliku za fotografiranje s Lukom Modrićem, Marijem Mandžukićem, Ivanom Perišićem i ostatkom hrvatske vrste.

U šetnju su izašli i članovi stručnog stožera predvođeni izbornikom Antom Čačićem i njegovim pomoćnicima Josipom Šimunićem, Antom Mišom i Marijanom Mrmićem.

Vatreni su smješteni u hotelu Barriere du Golf, diskretno uvučenim u zelenilo, a svega pet minuta vožnje od centra mjesta i plaže. Hotel ima 159 soba i 11 apartmana.

Ovaj hotel je poznat kao "raj" za ljubitelje sportskih aktivnosti. Svojim gostima nudi niz sadržaja od tenisa, plivanja, vožnje biciklom, golf terena sa 18 rupa…

Hrvatska reprezentacija je nakon dva kola druga u skupini D sa četiri boda.

U vodstvu je Španjolska sa šest bodova, Češka ima bod, a na začelju je Turska s dva poraza.

Komentara 13

UD
UUUU_Doboljub
20:51 18.06.2016.

Naši vatreni će se opet boriti kao lavovi i vjerno braniti naše boje. Doli četnici i orjunaši. Teroristi u zatvor i mirno možemo nastaviti do finala...

UD
UUUU_Doboljub
21:49 18.06.2016.

Kad se sjetim suza krene zamirisu uspomene svake stope rodnog kraja i narodnih obicaja Prepoznah ljepotu tvoju sto probudi ljubav moju kad sam s tobom srce moje kuca jace, veliko je Ref. Oj Zagoro, lijepa li si Slavonijo, zlatna tionijo, zlatna ti si Herceg-Bosno, srce ponosno Dalmacijo, more moje jedna dusa a nas dvoje pozdrav Liko, Velebita diko lijepa li si Kad Neretva moru krene ti se tada sjeti mene mojoj pjesmi budi tema za sve one kojih nema Ajde Istro i Zagorje podignimo sve tri boje zagrlimo se pred svima neka vide da nas ima

DE
derin
21:16 18.06.2016.

Momci, vi ste nasi heroji, u ovoj napaćenoj zemlji, punoj loših političara koji nas uništavaju, vi ste nam pružili radost i ujedinili nas, imajte to na umu idući put kad istrcite na teren, svi normalni smo uz vas, idemo dalje, nećemo dozvoliti zlo da nas pobijedi! Ovi sto su jučer radili nered, nisu to Hajdukovci ni Dinamovci, ni ljubitelji nogometa, to su oni najgori huligani koji pod izlikom borbe protiv mamica rade sramote. Oni su nitko i nista, već sad u ranoj fazi života su promašaj u životu, problem obitelji i zajednice, ljudi koji nemaju gram poštenja prema domovini za koju su tisuće mladića izginuli da bi mogli slušati našu himnu. Oni bi radili nered da savez vodi i Boban a trenira Bilić. Da mamic mora otići i njegova ekipa, i njegov je kraj blizu, sto ovo čini jos apsurdnije, ali reprezentacija i nasa domovina nikad ne smiju biti žrtve te borbe, previše je krvi proliveno za Hrvatsku. Kad radiš te nerede pljuješ po domovini, po poginulim mladićima, Vukovaru, Škabrnji, po kapetanu reprezentaciji koji igra u suzama, po cijelom ovim izmucenom narodu koji traži malo sreće vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije