Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23 kandidata

Čačić objavio popis za Kosovo i Tursku: Modrić igra, Srne nema!

Ante Čačići Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
14.08.2017.
u 14:33

Izbornik je, inače, nagovarao i Darija Srnu na povratak, ali bivši kapetan to je odbio.

Hrvatska nogometna reprezentacija ukoro će opet nastupiti u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koje se dogodine igra u Rusiji. 2. rujna Čačićeve izabranike kod kuće čeka Kosovo, a samo tri dana kasnije gostuju u Turskoj.

Izbornik je danas objavio popis od 23 igrača na koje računa u predstojećim izazovima, a najvažnija vijest je da će se Luka Modrić, koji je nakon svega što se događalo na suđenju Zdravku Mamiću dao do znanja da razmišlja o prekidu nastupa za reprezentaciju, odazvati Čačićevu pozivu.

Izbornik je, inače, nagovarao i Darija Srnu na povratak, ali bivši kapetan to je odbio.

Izbornik se ovoga puta odlučio isprobati i neke igrače iz HNL-a pa su tako na popisu četvorica s domaćih travnjaka: Zoran Nižić (Hajduk), Dominik Livaković (Dinamo), Borna Barišić (Osijek) i Filip Bradarić (Rijeka).

Evo popisa igrača:

GOLMANI Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo)
BRANIČI Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpool), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivarić (Dynamo Kijev), Matej Mitrović (Bešiktaš), Borna Barišić (Osijek), Zoran Nižić (Hajduk)

VEZNI Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Mateo Kovačić (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Napoli), Filip Bradarić (Rijeka), Mario Pašalić (Spartak)

NAPADAČI Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Duje Čop (Cagliari)

Komentara 29

JU
Jure7
14:41 14.08.2017.

Ja bi samo zamijenio Plivarića i Čopa. Bolje bi bilo pozvati Sosu i Vlašića....

KO
kompjuter
19:05 14.08.2017.

pivarić???? STRAŠNOOOOOOO

Avatar zagorac2
zagorac2
05:42 15.08.2017.

"alphastrike" ako si siptar onda ti je komentar ok ali ako si Hrvat onda treba da se stidis - naprijed Hrvatska, Hajduk, Dinamo, Rijeka, Osjek, I love you !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije