Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječ izbornika

Čačić: Više se bojim Češke nego Turske

Hrvatska - Turska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
12.06.2016.
u 18:39

Posebne pohvale imao je za Luku Modrića, koji je "doktorski" odigrao utakmicu.

Sučevim zviždukom za kraj utakmice na Parku prinčeva pao je kamen sa srca hrvatskim navijačima. Sve sumnje u našu igru raspršile su se najprije Modrićevim sjajnim pogotkom u 41. minuti utakmice, a kasnije dominantnom igrom naše reprezentacije. Vjerojatno je najsretniji čovjek zbog ove pobjede protiv Turske (1:0) bio izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić.

- Čestitam svojim igračima na odličnoj utakmici. CIjela momčad je bila kompaktna do kraja utakmice i nismo Turcima dali da se razigraju. Volio bih da smo zabili još jedan gol - rekao je Čačić nakon utakmice. 

Posebne pohvale imao je za Luku Modrića, koji je "doktorski" odigrao utakmicu.

- Modrić se nametnuo kao lider u ovoj reprezentaciji. Djelovao je dobro i svježe, a s takvim Lukom sam veliki optimist.

Čačić je istaknuo da se neće previše zanositi pobjedom protiv Turske, već će se odmah početi pripremati za utakmicu sa Češkom.

- Više se bojim Čeha nego Turaka. Nisu bili slučajno prvi u kvalifikacijskoj skupini, pobijedili su dvaput Nizozemsku i Tursku u gostima. Od sutra krećemo s pripremama - najavio je izbornik.

>>Vedrane, svaka čast i naklon do poda!

>>Pogledajte kako je navijač ušao u teren i proslavio gol s Modrićem

>>Rakitić otkrio što su se igrači međusobno dogovorili na zagrijavanju!

Komentara 5

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
21:52 12.06.2016.

"Posebne pohvale imao je za Luku Modrića, koji je "doktorski" odigrao utakmicu." Školski primjer kako glupavi novinarčić svoje viđenje utakmice stavlja izborniku u usta.Čačić nigdje nikakve doktore nije spominjao. Hvala Bogu da nisam dao 7 kuna za ovakve novine.

MW
milky way
18:58 12.06.2016.

Na usporenoj snimci se vidi da je Luka vec napravio 10 metara sa planom prije nego je zabio gol, dok se pet ljudi oko njega jos nije pomaknulo, izgleda da on to cesto tako radi, ali i svi ostali su bili super, super i ne bi trebalo samo njega isticati. Bravoooo decki, bili ste izvrsni, samo tako nastavite.

Avatar toxic alien
toxic alien
19:09 12.06.2016.

Cestitke i Cacicu i igracima. Plasio sam se da ce Hrvatska cuvati rezultat u drugom poluvremenu, ali ocito bezrazlozno jer je drugo poluvrijeme bilo cak i bolje od prvog. Jedna od boljih Lukicinih utakmica, cak i gol! Jedva je dobacio do gola ali ispalo je dobro, lopta je odskocila ispred golmana a poznato je da golmani tesko izlaze na kraj sa takvim udarcima. Brozovic najbolji, Perisic i Srna vrlo dobri, a nema se sto zamjeriti ni ostalima. Steta samo sto nije bilo jos golova, prilika nije nedostajalo. Nadam se da ce zakrpiti Corluku do slijedece utakmice, lijecnicki tim se nije proslavio sa onoliko intervencija na njemu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije