Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajni Ćorluka

Vedrane, svaka čast i naklon do poda!

Hrvatska-Turska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
12.06.2016.
u 18:12

– Vidjeli ste kako se bacamo na glavu, koliko se Ćorluka borio, tri puta su ga krpali, odao mu je priznanje nakon susreta i suigrač Ivan Rakitić

Luka Modrić bio je junak pobjede Hrvatske protiv Turske, odigrao je naš dirigent maestralnu utakmicu i vukao sve konce naše igre. Osim što je postigao jedini pogodak na susretu, Luka je bio motor naše momčadi, borio se, trčao, razigravao, bilo ga je po cijelom terenu i zaista mu treba skinuti kapu za ono što je danas pružio u Parizu.

No, priznanje treba odati i Vedranu Ćorluki, još jednom našem junaku. Hrvatski branič bio je ključni obrambeni igrač, stizao je zatvoriti sve što se zatvoriti dalo, a najbolju intervenciju imao je u sudačkoj nadoknadi kada je sjajnim uklizavanjem spriječio opasnost pred našim golom.

Ćorluka se tijekom cijelog susreta borio s ratobornim Turcima, trpio njihove udarce i sve stoički podnosio. Čak tri puta su ga "krpali" nakon što mu je Cenk Tosun u 31. minuti raskrvario glavu. 

– Vidjeli ste kako se bacamo na glavu, koliko se Ćorluka borio, tri puta su ga krpali, odao mu je priznanje nakon susreta i suigrač Ivan Rakitić.

Čarli nije ni pomišljao na izlazak iz igre, odradio je cijeli susret i pokazao svima kako se bori za Hrvatsku. Vedrane, svaka čast i naklon do poda!

>>Velika pobjeda na startu! Hrvatska sjajnim pogotkom Luke Modrića pobijedila Tursku s 1:0

>>Rakitić otkrio što su se igrači međusobno dogovorili na zagrijavanju!

>>Pogledajte kako je navijač ušao u teren i proslavio gol s Modrićem

>>Modrić: Bili smo puno bolji, moramo ovako nastaviti, Srna: Idemo po drugi krug!

Komentara 62

Avatar tetina
tetina
18:21 12.06.2016.

Što se krvlju brani ne pušta se lako ...

Avatar comparator
comparator
18:21 12.06.2016.

Prljava igra Turske bila je zamišljena kao osniovna prepreka jednoj rapsodiji koju je prikazala Hrvatska . No ni naši igrači nisu od šećera . Čorluka je heroj ove krvave bitke !

AO
ante.oreskovic75
18:20 12.06.2016.

Poznavao sam Čorluke.Ovo je jedan o pravih,kakovi su oni uglavnom.Čestitam Vedranu i Hvala mu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije