Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI StrIJELaC

Ante Budimir: Mogao sam zabiti još koji gol

International Friendly - Turkey v Croatia
Foto: MURAD SEZER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/10
11.11.2020.
u 21:48

- Zadovoljan sam, dobio sam priliku od prve minute i upisao se u strijelce. Mogao sam još neku šansu iskoristiti, ali ovo je bio dobar test - rekao je Budimir

Ante Budimir upisao se u strijelce u remiju Hrvatske i Turske (3:3). Napadač Osasune u 32. minuti laktom je izbio loptu ispred Merta Cetina, sjurio se prema golu i znalački prebacio domaćeg vratara. Turci su prosvjedovali kod slovenskog suca zbog igranja ruke, no nije bilo VAR-a i sudac Vinčić je pokazao na centara.

- Zadovoljan sam, dobio sam priliku od prve minute i upisao se u strijelce. Mogao sam još neku šansu iskoristiti, ali ovo je bio dobar test - rekao je Budimir za Novu TV.

Dva puta tijekom utakmice je kod suca tražio penal.

- Tipične situacije u šesnaestercu. No, ovo je bio dobar test i za suca jer nije bilo pomoći VAR-a.

Što im je Dalić rekao u poluvremenu?

- Tražio je više od nas jer smo bili dominantni. Očekivao je da budemo konkretniji, da damo više gas i budemo direktniji.

Očekuje li veću minutažu u narednim utakmicama? U subotu igramo iznimno važan susret sa Švedskom.

- Ne bih htio raditi tuđi posao. Ja znam što ja želim, ali moram se staviti u svrhu ekipe.

Ključne riječi

Komentara 4

DM
drago.miota
17:12 12.11.2020.

i ja sam trebao biti u Realu ali nisam

NI
niko63
00:36 12.11.2020.

Koji je to trupac, tome treba 10 zicera da nešto zabije. Takvi mogu igrati samo kod Dalića.

KU
kupatilo
10:38 13.11.2020.

Ljudi moji napraviste junaka od čovjeka koji rukom da go.Nista i nicim nije doprinijeo daga usporedujete s klasom Mandžukica.Mi imamo u nasoj ligi bar 10 boljih od njega.Smešno je koliko hvale na racun njega a koliko isto kritike na racun Vide koji nije zasluzio toliku kritiku jer uvjek je srce ostavljo na terenu pa i protiv turaka je igrao pod koronom.Sram vas bilo.Jednu legendu tako pljuvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije