Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLJEME

Andrea Komšić osvojila naslov prvakinje Hrvatske u slalomu

Andrea Komšić
Cro ski
24.03.2015.
u 17:59

U ukupnom poretku ženskog slaloma otvorenog Prvenstva Hrvatske pobjeda je pripala Karen Persyn (BEL), uz 18 stotinki brže vrijeme u odnosu na Andreino.

U tijesnoj borbi s Ivom Mišak, Andrea Komšić stigla je na Sljemenu do naslova slalomske prvakinje Hrvatske.

Nakon prve vožnje utrke u prednosti je bila Iva, i to za 11 stotinki. No u drugoj vožnji Andrea je ostvarila 50 stotinki brže vrijeme. Andreino vrijeme 1:58.78 bilo je, dakle, ukupno za 39 stotinki brže od onog Ivinog te točno 2 sekunde brže u odnosu na ukupno vrijeme Saše Tršinski na trećem mjestu državno, petom ukupno.

U ukupnom poretku ženskog slaloma otvorenog Prvenstva Hrvatske pobjeda je pripala Karen Persyn (BEL), uz 18 stotinki brže vrijeme u odnosu na Andreino.

Današnjim rezultatom Andrea Komšić napravila je 20.46 FIS točaka, što su točke gotovo identične njenim drugim najboljima (20.41) ostvarenima prije dva dana u Škofjoj Loki (SLO). Ivine su točke za danas 22.83, njene četvrte najbolje do sada.

Matilda Šola u konačnici državno četvrta, ukupno šesta, Edita Marenić državno peta, ukupno 12. Leona Popović i Edita Pršendić nisu, na žalost, završile nastup u drugoj vožnji.

>> Leona Popović ostvarila sjajan uspjeh - svjetsko zlato u spustu!

Komentara 1

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
16:19 26.03.2015.

Treba ustvrditi za one uvredjive zavičajske balkance potištenu činjenicu da sve ove cure na postulju u paketu u cijeloj svojoj karijeri neče osvojiti 2414 bodova koliko je čudo na skijama i najkompletnija skijašica u istoriji osvojila u jednoj sezoni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije