Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKO PRVENSTVO

Leona Popović ostvarila sjajan uspjeh - svjetsko zlato u spustu!

Leona Popović
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
13.03.2015.
u 19:04

Nakon drugih mjesta slaloma i alpske kombinacije, te trećeg mjesta superveleslaloma, Leona je pobjedu u spustu u konkurenciji mlađih juniorki osigurala s gotovo pune četiri sekunde prednosti u odnosu na drugoplasiranu Britanku Honor Clissold.

Nakon tri podija Leona Popović Svjetsko juniorsko prvenstvo u norveškom Hafjellu napušta i s pobjedom u spustu u konkurenciji mlađih juniorki.

Nakon drugih mjesta slaloma i alpske kombinacije, te trećeg mjesta superveleslaloma, Leona je pobjedu u spustu u konkurenciji mlađih juniorki osigurala s gotovo pune četiri sekunde prednosti u odnosu na drugoplasiranu Britanku Honor Clissold. A put do pobjede Leoni je iznimno olakšala Francuskinja Romane Geraci, djevojka s kojom je Leona imala ravnopravna vremena na treninzima, a koja nije završila svoj današnji nastup.

U ukupnoj juniorskoj konkurenciji zlatna i srebrna medalja pripale su domaćim natjecateljicama – Mini Fuerst Holtmann te Mariji Therese Tviberg, dok je broncu Italiji osigurala Nicole Delago. Leona je utrku ukupno završila 42., uz 4.74 sek. zaostatka za pobjednicom utrke.

>> Shiffrin obranila zlato, Popović 27., a Novoselić 33.

Komentara 1

WA
waltercronk
20:21 13.03.2015.

Priča za malu djecu. Ona je 97. godište a sve ostale su 96.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije