Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška ozljeda

Anderson slomio nogu u drugoj rundi, Weidman obranio pojas!

Anderson Silva
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.12.2013.
u 09:31

U jednom trenutku Anderson je već u prvoj rundi bio teško uzdrman, ali Chris to nije uspio iskoristiti i privesti borbu kraju

UFC 168 umjesto spektakularnom borbom između Andersona Silve i Chrisa Weidmana za titulu prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji na kraju je završio iznimno tragično - teškim lomom lijeve noge početkom druge runde. Andersonova noga stradala je prilikom unutarnjeg low kicka i jednostavno više nije mogao nastaviti borbu, piše Fight Site.

Dugogodišnji prvak loše je i otvorio meč, činilo se da sve ponovno vodi k tome da Chris Weidman zahvaljujući svojoj prezentaciji u oktogonu po prvi put obrani titulu prvaka, prva runda na sudačkim listićima definitivno je otišla na njegovu stranu.

U jednom trenutku Anderson je već u prvoj rundi bio teško uzdrman, ali Chris to nije uspio iskoristiti i privesti borbu kraju, Brazilac se uspio nekako pribrati i nastaviti meč, ali gotovo cijelo vrijeme je bio u podređenoj poziciji i primio je dosta teških udaraca.

U drugoj rundi Anderson je krenuo dosta bolje, malo je promijenio pristup borbi i situacija više nije bila toliko u korist Weidmana, ali nakon svega jedne minute sve donedavno najbolji UFC-ov borac pao je na pod i uhvatio se za nogu.

Bilo je jasno da je prilikom udarca low kickom teško slomio potkoljenicu i borbi je u tom trenutku bio kraj. Chris je podignuo ruke u zrak, a liječnici su uletjeli u oktogon kako bi pomogli teško ozlijeđenom Andersonu.

Chris Weidman def. Anderson Silva - TKO (ozljeda) - R2 1:16

Komentara 1

DU
duda9
14:45 30.12.2013.

Zabranila bi taj sport jer on je zaista grub i opasan po život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije