Naslovnica Sport Nogomet

Anas suspendiran jer je divljao Subašićevim Golfom!

Mlađi je Sharbini uzeo suigračev Golf i desetak minuta prije treninga jurio atletskom stazom! Vučević se naljutio i udaljio ga iz momčadi
04. ožujka 2011. u 12:40 9 komentara 114 prikaza
sharbini
Foto: Pixsell

Svoj šou, još jedan u nizu, priredio je Anas Sharbini uoči posljednjeg Hajdukova treninga prije utakmice sa Zadrom. Naime, najskuplji Hajdukov nogometaš, koji godišnje prima oko 350 tisuća eura, uzeo je golf GTI, s motorom od 250 KS, koji vozi Danijel Subašić, i napravio krug atletskom stazom poljudskog stadiona.

Dečko se valjda želio prisjetiti svoga Grobnika, pa je na trenutak Poljud pretvorio u pistu. Prošao je kroz utrobu poljudskog stadiona, došao do ulaza ispod južne tribine i onda mu je došla žuta minuta.

Sharbini: A što je tu loše?!

– Idem mahnuti Torcidi – navodno je Anas, prije nego što je raspalio po gasu, kazao suigračima.

Ali, njemu je mahnuo Vučević, potjerao ga je s treninga, eliminirao iz momčadi za utakmicu sa Zadrom i poslao na raport kod sportskog direktora Ivice Kalinića. S time da su Sharbinija treneru prijavili atletičari koji koriste stazu. Kad su vidjeli kako golf juri stadionom nisu se mogli načuditi što tip u njemu radi.

– Što je loše u tome što sam napravio?! – nevino je slijegao ramenima Sharbini dok su ga Kalinić i predsjednik Josip Grbić saslušavali.

– Neozbiljno se ponio, ispričat će se suigračima. Ni on ne zna zašto je to napravio, jednostavno mu je tako došlo – kaže Kalinić.

Poljud je ekspresno reagirao, nepuna tri sata nakon prijestupa taj je slučaj završen.

– Sharbini će zbog prekršaja koji je napravio platiti kaznu od 40 tisuća kuna, a trener ga neće voditi na utakmicu sa Zadrom – rekao je Grbić.

Zamijenili smo aute

Anasa smo susreli na stadionu kad se vraćao sa saslušanja na gornjem katu.

– Nije dobro, nije dobro, pitajte trenera – rekao je Sharbini.

Nije se uputio prema svom BMW-u X6. Anase, koji auto voziš?

– Zamijenili smo se malo Suba i ja – odgovorio je Anas.

Kasnije je Subašić objasnio o čemu se radi.

– Nekad zamijenimo automobile.

Nakon kažnjavanja, Sharbini je iznio svoje mišljenje.

“Svjestan sam pogreške, ispričat ću se i ponašanjem pokazati da mi je mjesto u momčadi”, na klupskom portalu oglasio se Sharbini.

Goran Vučević dvojio je što napraviti s Anasom. Pred igračima je kazao da ga neće voditi u Zadar, pa se Sharbini na listi putnika pojavio kao devetnaesti, da bi trener Vučević na kraju sve presjekao.

- Neću ga voditi na utakmicu, Anas nije igrač koji sjedi na klupi. On mora igrati, ali tako dekoncentriran mi ne treba. Kao igrača ga volim, ali nikome neću dopustiti da narušava disciplinu. Neće biti u momčadi dok ne promijeni odnos prema poslu – rekao je Vučević.

Ničim izazvan Goran Vučević objašnjavao je kako bi trebalo pisati o prazniku dalmatinskog nogometa.

– Otvorim novine, prve dvije stranice o “noćarenju”, pa problemi u HNS-u, pa Hajduk, navijači... – rekao je Vučević.

Istodobno dok je on to govorio, Anas Sharbini jurcao je automobilom stadionom opalivši time pljusku treneru. A Vučević je govorio i o njemu.

– Anas mora dobro igrati u četiri utakmice, u jednoj može biti lošiji, a ne obrnuto. Nastavi li tako, neće biti u sastavu – kazao je Vučević i nakon 10 minuta ga eliminirao.

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
 • Avatar džon vejn
  džon vejn:

  A dečko je ipak sa Grobnika,nije mu za zamirit.

 • NLF:

  To što su ga oni kaznili je u redu, ali ako je napravio ikakvo oštećenje staze nek i to plati. Pa oni su u Splitu potrošili milijune za uređenje staze zbog interkontinentalnog kupa u atletici. Po meni potjerao bih ga ... prikaži još! isti čas iz kluba. Kak bi se ja proveo da autom izorem poljudski travnjak?

 • ZKaquila:

  Momak je retardiran, treba mu hitno pružiti pomoć! Kakvo je to ponašanje pedagoga (Vučević) da ga samo izolira? Treba tražiti stručnu pomoć - HITNO!