Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN USPJEH

Ana Konjuh uspjela izboriti plasman na Wimbledon! Pobijedila je Pironkovu

French Open
Sarah Meyssonnier/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
25.06.2021.
u 16:10

U posljednjem kolu kvalifikacija svladala je igračicu koja je 2010. godine igrala i polufinale Wimbledona.

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh izborila je nastup u glavnom ždrijebu ovogodišnjeg Wimbledona, 23-godišnja Dubrovčanka je u posljednjem 3. kolu kvalifikacija svladala 10 godina stariju Bugarku Cveanu Pironkovu sa 6:2, 4:6, 6:2.

Za Konjuh će to biti šesti nastup u glavnom ždrijebu Wimbledona, prvi nakon 2018. godine, a najbolji rezultat u All England Clubu ostvarila je 2017. kada je stigla do 4. kola.

U posljednjem kolu kvalifikacija svladala je igračicu koja je 2010. godine igrala i polufinale Wimbledona.

Ovime se Konjuh u glavnom ždrijebu pridružila Donni Vekić i Petri Martić. Vekić će u 1. kolu igrati protiv Ruskinje Anastazije Potapove, a Martić protiv još jedne Ruskinje Varvare Gračeve.

U muškoj konkurenciji jedni hrvatski predstavnik Marin Čilić na otvaranju turnira će igrati protiv Talijana Salvatorea Carusa.

Komentara 1

NA
Nale50
19:21 25.06.2021.

Bravo Ana!!!....veseli me svaki tvoj uspjeh!!!....drago mi je da ti se vraća sve kao ekvivalent tvojem uloženom trudu!!! Bravooženom trudu!!! Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije