Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA MELBOURNE

Ana Konjuh nije uspjela, nakon teškog meča ispala je u četvrtfinalu

REUTERS 30-08-2021 18:57 #1
Jerry Lai/REUTERS
07.01.2022.
u 08:10

Činilo se da će meč otići u treći set, a onda je Kineskinja dobila sedam od sljedećih osam poena i nakon dva sata i osam minuta borbe ušla je u polufinale.

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh je u četvrtfinalu WTA turnira u Melbourneu Summer Set 1 poražena od Kineskinje Qinwen Zheng (WTA - 126) sa 6:7 (1), 6:7 (6).  

Ana Konjuh se prva u našla u problemima sa svojim servisom, u trećem gemu uspjela je spasiti jednu break loptu. No, drugu priliku, u petom gemu, Kineskinja nije propustila. Ipak, Konjuh je već u sljedećem gemu vratila izgubljeni servis, a kod 4:4 spasila je još jednu break loptu i set je otišao u tie-break, kojeg je uvjerljivo sa 7:1 dobila Zheng.

 U drugom setu jedino je Konjuh imala priliku za break, kod 2:2 ispustila je dvije šanse za oduzimanje servisa i set je ponovno završio u tie-breaku u kojem je Hrvatica povela s 5:1. Činilo se da će meč otići u treći set, a onda je Kineskinja dobila sedam od sljedećih osam poena i nakon dva sata i osam minuta borbe ušla je u polufinale.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije