Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK - HAJDUK

Almeida neće igrati jer su mu dokumenti stigli prekasno

Hugo Almeida
Foto: Hajduk.hr
09.09.2017.
u 17:20

– Neke igrače nisam vidio desetak dana, došli su u poprilično lošem stanju. Grezda s crijevnom virozom, Bočkaj s distorzijom zgloba, Barišić s bolovima u listu – rekao je Zekić.

I u Hajduku i u Osijeku posljednjih su tjedana govorili da se već ove sezone mogu uključiti u borbu za naslov, a današnja utakmica ta dva suparnika u Gradskom vrtu (19 sati) pokazat će jesu li s pravom optimistični. Trener domaćina Zoran Zekić ima problema s najvažnijim igračima.

– Neke igrače nisam vidio desetak dana, došli su u poprilično lošem stanju. Grezda s crijevnom virozom, Bočkaj s distorzijom zgloba, Barišić s bolovima u listu – rekao je Zekić.

Problema ima i trener Hajduka Joan Carrillo. U odnosu na posljednju utakmicu, ostao je bez najboljeg igrača Nikole Vlašića koji je otišao u Everton, a najnovije pojačanje Hugo Almeida neće moći igrati u Osijeku jer iz Grčke gdje je igrao nisu na vrijeme stigli dokumenti. Tako će Almeida, bivši igrač Porta, Werdera, Beşiktaşa i AEK-a, za bijele debitirati sljedeći vikend u derbiju s Rijekom.

Komentara 1

ST
Starotopoljanin
14:07 10.09.2017.

jel taj almeida bio i u bayernu igrao,nekako mi je poznat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije