Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajdukova legenda

Stanku Poklepoviću amputirana lijeva potkoljenica

Stanko Poklepović
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/5
09.09.2017.
u 14:22

Problemi za popularnog Špacu počeli su nakon što je pao ispred jednog kioska u Milni na Braču

Hajdukovoj legendi Stanku Poklepoviću u petak je amputirana lijeva potkoljenica. Problemi za popularnog Špacu počeli su nakon što je pao ispred jednog kioska u Milni na Braču.

Liječnici nisu mogli ništa učiniti te je zbog problema s cirkulacijom Poklepović morao na operaciju. Nakon zahvata 79-godišnji Špaco nije izgubio smisao za humor.

- Eto, sad mi više nitko ne može reći da imam dvije lijeve kad mi je ostala samo jedna - poručio je Poklepović za Dalmatinski portal i dodao:

- Vratit ću se ja uskoro na Poljud, vidjet ćemo se tamo na ćakuli.

Komentara 5

IL
ilijan1a
14:59 09.09.2017.

Legendo brz ti oporavak želim u ime svih Dinamovaca govorim.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
15:40 09.09.2017.

ovakve izjave u ovakvim trenutcima mogu reci samo psihicki stabilne i jake osobe! sretno Stankec

Avatar zagorac2
zagorac2
02:40 10.09.2017.

evo jos jednog Dinamovca koji ti zeli da sto brze ilakse ozdravis jer ti si pravi Hajdukovaca takove mi pravi Dinamovci postujemo i cijenimo, Bog te blagoslovio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije