Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Alen Halilović debitirao u pobjedi Las Palmasa protiv Valencije

Las Palmas
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
30.01.2017.
u 23:02

U 73. minuti je u igru za domaće ušao Alena Halilović i upisao prve minute za Las Palmas otkad je stigao u ovom zimskom prijelaznome roku iz HSV-a. Četiri minute kasnije u igru je ušao i Marko Livaja

U zadnjem susretu 20. kola Primere Las Palmas je kod kuće pobijedio Valenciju sa 3:1, a za domaćine je debitirao hrvatski napadač Alen Halilović

Gosti su poveli preko Santi Mine (21), a za Las Palmas je izjednačio Jonathan Viera u 42. minuti.

U 51. minuti Valencia je ostala bez isključenoga Munir El Haddadija, a sedam minuta kasnije domaćini su poveli prekrasnim golom Mauricia Lemosa iz slobodnog udarca. U 61. minuti Kevin-Prince Boateng zabija za konačnih 3:1 za Las Palmas. 

U 73. minuti je u igru za domaće ušao Alena Halilović i upisao prve minute za Las Palmas otkad je stigao u ovom zimskom prijelaznome roku iz HSV-a. U 77. minuti na teren je ušao i još jedan hrvatski napadač u dresu Las Palmasa Marko Livaja.

Rezultati by SofaScore

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
18:57 31.01.2017.

halilovic se dobro pokazao za razliku od pjace prije 10tak dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije