Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U dobroj formi

Mandžukić sjajnom porukom oduševio Juventusove navijače

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
30.01.2017.
u 19:22

"Prije sedam dana rođen je novi Juventus, koji je nastavio s pobjedama. Tajna uspjeha je Mario Mandžukić, najkorisniji Juventusov igrač", piše Gazzetta dello Sport.

U 22. kolu talijanske lige Juventus je u gostima pobijedio Sassuolo sa 2:0. Mario Mandžukić nije bio ni strijelac, ni asistent, ali je bio među najboljim igračima Stare dame.

Trener Massimiliano Allegri od nedavno igra u sustavu 4-2-3-1, a hrvatski je napadač najveći dobitnik nove vizije Juventusove igre.

"Prije sedam dana rođen je novi Juventus, koji je nastavio s pobjedama. Tajna uspjeha je Mario Mandžukić, najkorisniji Juventusov igrač. Njegova pluća omogućavaju mu da pokriva cijeli teren, a visina da pobjeđuje u svim dvobojima. To je posebno bitno na novoj poziciji na krilu, gdje ga čuvaju bekovi, koji su u pravilu niži od njega. Ali, Mandžukić nije samo sirova snaga, on zna s loptom, što je pokazao kada je petom krasno proigrao Sandra kod prvog pogotka protiv Sassuola", piše Gazzetta dello Sport.

Juventusovi navijači hvale Mandžukićevu borbenost, a sada ih je oduševila i poruka hrvatskog reprezentativca.

"Ne pokušavaj biti najbolji u momčadi, pokušavaj biti najbolji za momčad", napisao je Mandžukić na Instagramu.

Komentara 1

PE
pekec
22:51 30.01.2017.

bravo Mario... the -fighter-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije