Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ružne scene

Ajaxovi huligani napali Celticove navijače

Huligani Ajax
Foto: Printscreen Youtube
06.11.2013.
u 23:00

Huligani s kapuljačama preko glave su napali goste koji su bili u jednom pubu. Ubrzo nakon upada su pobjegli, ali su snimile kamere.

Susret Ajaxa i Celtica u četvrtom kolu Lige prvaka imao je ružnu uvertiru. Uoči utakmice u Amsterdamu 50-ak Ajaxovih huligana je napalo navijače Celtica.

Huligani s kapuljačama preko glave su napali goste koji su bili u jednom pubu. Ubrzo nakon upada su pobjegli, ali su snimile kamere. Policija je objavila da je uhitila devet osoba.

Bez izgreda nije prošao ni susret Napolija i Marseillea. Talijanski navijači su kamenjem gađali autobus s gostujućim igračima, no nije bilo ozlijeđenih.

>> Arsenal utišao Dortmund, Messi srušio Milan

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Majur
08:54 07.11.2013.

Mislim,vec je smjesno pricat ali ajd jos jednom.....ajaxovi huligani napadaju celticove navijace,talijanski nabadaju nozevima gostujuce....tuljani PSG prave redovito sr,nja,ali nema kazni......sto se tice PSG mislim da je problem kaznjavanja to sto sinek od svemoguceg Platinija radi za "donatore" PSG-a.....Rijekini navijaci pokazu keltski kriz i kazna,a na net stranici uefe se prodaju takvi krizevi?!?!?!Hvala hrvatskom brendu Sukiju sto je stao u obranu naseg nogometa.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije