Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENO PRIZNAO

Aco Petrović digao regiju na noge: Zavidim Partizanu. Volio bih da Hrvatska ima takvu atmosferu

Konferencija za medije povodom okupljanja i priprema  košarkaške reprezentacije
Sanjin Strukic/PIXSELL
01.04.2023.
u 21:17

Sportski direktor HKS-a bio je gost na utakmici Partizana i madridskog Reala

Vršitelj dužnosti izbornika košarkaške reprezentacije Hrvatske, Aleksandar Petrović, bio je oduševljen onime što je u petak navečer vidio u beogradskoj Areni, tijekom euroligaške utakmice Partizana i Real Madrida. Crno-bijeli su nadigrali kraljevski klub nošeni podrškom od 20 tisuća navijača. 

Prizori iz beogradske Arene nisu ostavili ravnodušnim poznatog hrvatskog stručnjaka Acu Petrovića, koji je na poluvremenu iznio niz pohvala na račun atmosfere u dvorani.

- Ja sam tijekom 40 gpodina bio na suprotnoj strani kao igrač i kao trener. Mnogo puta protiv Partizana. Moram da priznam da zavidim na ovakvoj atmosferi koju Partizan ima. Volio bih da takvu atmosferu ima moj klub, moja reprezentacija. I na tome stvarno iskrene čestitke - rekao je Aco Petrović za klupsku televiziju Partizana

Petrović je iz prvog reda odgledao okršaj Partizana i Reala, za koji nastupa i hrvatski reprezentativac Mario Hezonja, koji je naišao na topao doček od strane domaće publike. Nakon utakmice, hrvatski stručnjak se oglasio i putem društvenih mreža gdje je postavio fotografiju sa utakmice uz komentar:

- Ambijent koji KK Partizan ima na svojim euroligaškim utakmicama je nestvaran, neponovljiv i jedinstven - napisao je Aco Petrović.

Komentara 3

Avatar barba_barba
barba_barba
22:52 01.04.2023.

Sad je kasno, tribali ste, ti i Novosel misliti na to prije nego li ste uništili dalmatinske klubove.

BL
blekpanther
00:45 02.04.2023.

Stvarno Mađari,Austrijanci i nešto Italiana još stoje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije