Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATEJ DODIG

17-godišnji hrvatski tenisač osvojio je prvu seniorsku titulu

Osijek: Finale Hrvatskog premier tenisa,Prpić/Teškanić - Majoli/Dodig M.
Dubravka Petric/PIXSELL
19.03.2023.
u 15:28

Mladi Osječanin trenira u akademiji Ivana Ljubičića na Malom Lošinju

Matej Dodig pobjednik je  ITF turnira u Rovinju (15.000 USD) nakon što je u finalnom susretu svladao Talijana Federica Arnaboldija 6-0, 6-2.  Za 17-godišnjeg Osječanina ovo je tek drugi ITF turnir u seniorskoj konkurenciji. Prošli je tjedan u Poreču osvojio svoj prvi ATP bod, a ovom pobjedom zaradio još 15 bodova za ATP rang listu. 

Dodig je još jednom igrao izvrsno, što je potvrdio besprijekornim nastupom u prvom setu. U drugom je nastavio izvrsnim tempom ne dopuštajući Arnaboldiju bilo kakve ozbiljnije izglede. 

"Sličan sam tenis igrao cijeli tjedan, u finalu sam igrao kako sam želio i baš sam zadovoljan. Retern mi je bio najbolji i zato sam imao toliko breakova protiv Arnaboldija", zadovoljno je rekao mladi Osječanin koji trenira na akademiji Ivana Ljubičića na Lošinju. 

Jučer je drugi put zaredom u igri parova trijumfirao Luka Mikrut. Poslije Poreča u kombinaciji s Talijanom Gabrieleom Pirainom, ovoga puta je do ukupne pobjede stigao sa srpskim tenisačem Stefanom Popovićem. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije