Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priveden Vukovarac

Ponovno razbijena ploča na zgradi policije

Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
29.01.2014.
u 22:39

Postavljena ploča na zgradi policije nekoliko tjedana je bila i pod stalnim nadzorom policije

Tijekom večeri ponovno je razbijena dvojezična ploča postavljena na zgradi PP Vukovar. Ploču je razbio 48-godišnji Vukovarac koji je ubrzo radi toga i priveden u zgradu policije. Trenutno je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje. Prvi put dvojezična ploča na zgradi PP razbijena je 2 rujna kada su postavljene prve ploče u Vukovaru.

Nju je čekićem razbio Marijan Živković. Ista ploča bila je na udaru i 16. studenoga kada ju je kamenom oštetio Darko Pajčić koji je ubrzo, a poslije intervencije policajca S.S., pao i zadobio teške tjelesne ozljede. Postavljena ploča na zgradi policije nekoliko tjedana je bila i pod stalnim nadzorom policije.

Od posjete premijera Zorana Milanovića Vukovaru, kada se sastao sa članovima Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, postavljene dvojezične ploče nitko ne osigurava. Od tada je zabilježeno nekoliko slučajeva njihovog skidanja ili oštećenja.

>> U Rijeci razbijena ćirilična spomen ploča

Komentara 14

AT
Attak
07:58 30.01.2014.

I Slijedeće neće biti !! Treba znati kako se osjećaju oni koji su preživjeli a svoje najdraže izgubili ! Djelovanje današnje vlade na ćelu sa Premijerom i iznošenje neistina blago rečeno kleveta za Hrvate od prije nekoliko desetljeća , papa da se makar počesao poslije onih bljazgarija izrečenih nedavno . Hrvati su ponovo u situaciji da odlučuju o svojoj sudbini i tako će i biti !

OB
Objektivno...
08:27 30.01.2014.

Samo da ne bude ko i sa "Ustani bane Jelačiću..." Zbog tog se išlo u zatvor kad se nije smjelo pjevati, a sada kad to smiješ pjevati kolko oćeš, niko to više ne pjeva!? O isticanju hrvatskih zastava da i ne pričam...

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:08 30.01.2014.

Hm, ni jedan teror i silovanje, nikada nisu dali rezultata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije