Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurje

HNS-ov načelnik općine Selnice prelazi Čačičevim reformistima

Ervin Vičević
Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
21.11.2014.
u 09:37

Općina Selnica ima oko 3000 stanovnika. U Općinskom vijeću od 13 mjesta HNS ima dva, no s partnerima iz SDP-a, HSS-a i HSU-a ima tijesnu većinu. HNS je dobio mjesta načelnika i zamjenika

HNS-ov načelnik međimurske općine Selnice Ervin Vičević (na fotografiji) prelazi u Narodnu stranku - reformiste. - Učinit će to cijeli općinski ogranak HNS-a u Selnici - najavljuje Vičević. Nezadovoljan je stanjem u HNS-u, no podrobnije će, veli, o tome govoriti na konferenciji za novinare idućeg tjedna.

Općina Selnica ima oko 3000 stanovnika. U Općinskom vijeću od 13 mjesta HNS ima dva, no s partnerima iz SDP-a, HSS-a i HSU-a ima tijesnu većinu. HNS je dobio mjesta načelnika i zamjenika.

>> Međimurski župan: Ako netko želi ići na izbore, idemo na izbore!

Komentara 2

MH
mrtav-hladan
23:54 21.11.2014.

E jesi našo pravog i pravu stranku gdje ces preci ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije