Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozbiljan višak

Zvijezda serije NCIS-a odao kako je uspio izgubiti 20 kilograma viška

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/10
18.06.2021.
u 22:30

Na kraju 11. sezone serije došao je na 109 kilograma, što je smatrao potpuno neprihvatljivim

Serije Bull i NCIS donijele su glumcu Michaelu Weatherlyu svjetsku slavu, ali i, kako je nedavno priznao, 20 kilograma viška. Naime, kako tijekom napornih snimanja nije pazio na prehranu, ali ni na fizičku aktivnost, kilogrami su se polako gomilali, a on nije previše obraćao pažnju na to. Na kraju 11. sezone serije došao je na 109 kilograma, što je smatrao potpuno neprihvatljivim.

“U to doba, djeca su bila u dobi od 2,5 i 1 godine. To znači da sam dugo živio s trudnom damom, iako moja supruga Bojana nikada nije žudjela za pretjerano slatkim. Bilo mi je vrlo teško reći njoj i djeci da moram sad ići potrošiti nekoliko sati samo na sebe. A već je i sam moj posao uzimao puno vremena,” otvoreno je od svom problemu ispričao Weatherly u intervjuu za magazin People.

Naime, zbog viška kilograma je razderao pet pari hlača, što je bio okidač da se pokrene. Shvatio je da nešto mora promijeniti i obratio se fitness stručnjakinji jer je bio svjestan da problem ne može riješiti sam. Ona mu je izbalansirala prehranu i uvela vježbe koje nisu prenaporne i ne oduzimaju mu previše vremena.

Sada se bavi boksom i plivanjem u moru, što obožava i smatra to opuštanjem. Od prehrane je, za početak, izbacio sve ugljikohidrate. Ne jede čips, kruh, tjesteninu, rižu i priznaje kako mu to ne pada teško. Otkako ponovno ima devedesetak kilograma osjeća se odlično i ne pada mu na pamet ponovno se udebljati.

 

Opljačkan Severinin zagrebački stan

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije