Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TREBALA JE HEROJA'

Zvijezda 'Larinog izbora' pokazala zavidnu liniju i unutrašnjost svoje vile od 19 milijuna kuna

Marija Karan
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/8
26.05.2020.
u 11:56

Marija je objavila selfie na kojem se vidi njeno utrenirano tijelo, a pokraj fotografije objavila je poznati citat od Wonder Woman: "Trebala je heroja, pa je to i postala"

Srspka glumica Marija Karan, koju hrvatska publika najbolje zna po ulozi Anastazije u seriji "Larin izbor", na Instagramu je pokazala unutrašnjost svoje vile u Los Angelesu. radi se o vili koju je njen suprug, hollywoodski producent Joel Lubin 2011. godine kupio od  Jasona Stathama za 2 milijuna i 700 tisuća dolara (19 milijuna kuna). 

Marija je objavila selfie na kojem se vidi njeno utrenirano tijelo, a pokraj fotografije objavila je poznati citat od Wonder Woman: "Trebala je heroja, pa je to i postala". 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, srpski mediji nedavno su pisali kako se Marija rastaje od Lubina, s kojim je u braku šest godina, i s kojim ima sina Marka

Marija Karan
1/8

Par je navodno već podnio papire za razvod, te kriju da su se razveli čak i od najbližih prijatelja i ne žele komentirati navode.  

Foto: Instagram screenshot

- Marija i Joel su se razveli i ni jednom od njih dvoje nije lako. Sve je to još svježe da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još nekoliko godina hodanja. Što je razlog to znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu posljednjih godinu i pol dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijinog - kazao je izvor za srpski medij.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije