Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirala i svekra

Snaha Zdravka Mamića progovorila o teškom djetinjstvu: 'Nemam komunikaciju s ocem'

Foto: Robert Gašpert
1/14
26.05.2020.
u 09:00

Majka joj je, kaže, umrla kad je imala samo 12 godina te se od tada o njoj brine Ljubo Jurčić.

Snaha Zdravka Mamića, Tia Mamić, vrlo se rijetko pojavljuje u javnosti te svoj privatni život drži daleko od znatiželjnih, no sada je ipak odlučila dati intervju.

U rijetkom intervjuu koji je odlučila dati ekipi IN Magazina, progovorila je o tome koliko je sretna u braku sa sportskim menadžerom Marijem Mamićem, progovorila je i o ulozi majke i pomajke, ali i teškom djetinjstvu, majci i biološkom ocu.

1/4

Pokćerka političara Ljube Jurčića tako je rekla kako je presretna u braku, a sina Zdravka Mamića je nahvalila i u ulozi oca sina Dominika kojeg je rodila u braku s američkim košarkašem Chrisom Warrenom.

Kaže da su njezin sin i sinovi njezinog supruga, koje je dobio u braku s Monikom Kravić, braća i da Mario ne pravi razliku između njih.

"Ma nema tu nikakve težine, mi smo svi jedna velika obitelj, i vesela obitelj i volimo se i podržavamo i tu smo jedni za druge", odgovorila je na pitanje je li 'teško' biti Mamićeva snaha. 

Tia se osvrnula i na svoje teško djetinjstvo.

1/5

Majka joj je, kaže, umrla kad je imala samo 12 godina te se od tada o njoj brine Ljubo Jurčić. S biološkim ocem nije u kontaktu jer, kako kaže, na podržava pretjeranu konzumaciju alkohola i droga.

"Znači, kad kažem samohrana majka nije imala potporu mog biološkog oca, nikakvu i zaista je dala sve u odgoj mene, svoj posao. I nisam imala prazininu. i tu je došao i Ljubo koji je bio uz mene od kada sam imala godinu dana i mi smo se poprilično brzo povezali", rekla je Tia. 

Zbog svega što joj se dogodilo u djetinjstvu, kao majka, danas iznimnu pozornost posvećuje svojem devetogodišnjem sinu Dominiku te cijeni svaki trenutak njegova odrastanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije