Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jack Grealish

Zvijezda engleske nogometne reprezentacije u društvu djevojke prošetao Dubrovnikom

Jack Grealish, Engleski reprezentativac posjetio Dubrovnik
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/9
28.07.2021.
u 12:16

Zvijezda engleske nogometne reprezentacije i igrač Aston Ville, Jack Grealish (25) s djevojkom, manekenkom Sashom Attwood ljetuje u Hrvatskoj, točnije u Dubrovniku.

Zvijezda engleske nogometne reprezentacije i igrač Aston Ville, Jack Grealish (25) s djevojkom ljetuje u Hrvatskoj, točnije u Dubrovniku.

Jack je prije dolaska u Dubrovnik s nekoliko kolega iz reprezentacije uživo na popularnom grčkom otoku Mykonosu, a vesela ekipa bila je u fokusu medija zbog razuzdanog partijanja samo nekoliko dana nakon što su u finalu Eura izgubili od Italije.

Među ekipom koja je uživala na Mykonosu bili su igrači Chelsea Mason Mount i Ben Chilwell, igrač Manchester Uniteda Luke Shaw i poznati partijaner među nogometašima, igrač Manchester Cityja, Kyle Walker, ali i zvijezda Love Islanda Josh Denzel.

 

Nakon ludog provoda u Grčkoj, Jack se odlučio za nešto mirniju lokaciju na našoj obali, a pozirao je s chefom jednog dubrovačkog hotela. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pk (@chefkoirala)

- Hvala ti Jack što si odabrao naš restoran, bilo mi je zadovoljstvo kuhati za tebe večeras, napisao je chef uz fotografiju na kojoj pozira s Jackom koji je pozirao u casual majici, ovoga puta bez svoje prepoznatljive frizure.

Jacka su fotografi jučer uhvatili u večernjoj šetnji gradom s djevojkom, manekenkom Sashom Attwood, a iza para je turbulentno razdoblje.

27.07.2021., Pile, Dubrovnik - Jack Grealish, Engleski reprezentativac i nogometas Aston Ville s djevojkom Sasha Attwood prosetao gradom. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Jack i Sasha upoznali su se još u srednjoj školi, no zbog nogometaševe nevjere prekinuli su krajem prošle godine. U tom razdoblju pojavio se i TikTok video koji je objavila bivša natjecateljica Love Islanda Natalia Zoppa nakon što joj se Jack javio porukom, a engleskoj zvijezdi u korist ne idu ni fotografije s odmora u Grčkoj gdje je uhvaćen u društvu djevojaka među kojima nije bila Sasha.

Nogometaš i manekenka vezu su obnovili netom prije početka Eura, a Sasha ga je u društvu ostalih WAGsica pratila s tribina Wembleyja. Za razliku od ostalih nogometnih zvijezda, Jack ne želi da se za njegovu djevojku zna u javnosti, pa su tako fotografije snimljene u Dubrovniku prve na kojima je par uhvaćen zajedno.

27.07.2021., Pile, Dubrovnik - Jack Grealish, Engleski reprezentativac i nogometas Aston Ville s djevojkom Sasha Attwood prosetao gradom. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Sasha je na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija s godišnjeg odmora, dok je Jack objavio samo Instagram story iz teretane, za razliku od ljetovanja u Grčkoj kada je nogometaš podijelio nekoliko objava s društvom.

 

Inače, Jack je nedavno izjavio kako bi da nije bio nogometaš definitivno bio promotor noćnih klubova, a već je nekoliko puta bio u središtu pozornosti britanskih medija zbog svoje ljubavi prema partijanju. Naime, nogometaš je za vrijeme strogog lockdowna u Engleskoj u alkoholiziranom stanju slupao svoj Range Rover i još nekoliko automobila u ulici, pa je uz novčanu kaznu i oduzimanje vozačke zaradio i nadimak "vozač".

Nakon Eura, Grealish je postao predmet želja mnogih klubova, a kako prenose britanski mediji uskoro bi i službeno trebao postati igrač Manchester Cityja.

>> Pogledajte kako slavni Roger Federer uživa na odmoru u Hrvatskoj

Komentara 2

Avatar budala
budala
17:33 28.07.2021.

A da novinari objasne sto su to WAGsice ?

Avatar Member berries
Member berries
13:05 28.07.2021.

A nego...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije