Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samozatajna

Znate li čime se bavi kći Gordana i Sonje Jandroković? Lijepa Klara rijetko se pojavljuje u javnosti

Foto: instagram
1/4
30.12.2021.
u 13:49

Gordan i Sonja u braku su od 1984. godine i zajedno imaju sinove Mihaela i Juricu te kći Klaru koja je pažnju medija plijenila tijekom prošlogodišnjih parlamentarnih izbora kada je svom ocu došla dati podršku u stožer HDZ-a.

Proteklog vikenda predsjednik Sabora Gordan Jandroković (54) prošetao je središtem Zagreba u društvu svoje supruge Sonje s kojom ima troje djece, no njih nemamo često priliku vidjeti u javnosti. Privatnost svoje obitelji Jandroković izrazito čuva, no neke su stvari ipak poznate.

24.12.2021. Zagreb - Predsjednik Sabora Gordan Jandrokovic u drustvu supruge Sonje i Joska Lokasa popio je kavu na spici Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Foto: PIXSELL/Ilustracija

Gordan i Sonja u braku su od 1994. godine i zajedno imaju sinove Mihaela i Juricu te kći Klaru koja je pažnju medija plijenila tijekom prošlogodišnjih parlamentarnih izbora kada je svom ocu došla dati podršku u stožer HDZ-a. Tada je 25-godišnja Klara za izbornu noć odjenula je elegantnu crnu haljinu sa zlatnim pojasom u struku.

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Inače, Klara je završila Pravni fakultet i trenutačno radi kao odvjetnička vježbenica u jednom odvjetničkom društvu. Njezina majka Sonja ugledna je oftalmologinja u KBC-u Zagreb. Ljubav Gordana i Sonje planula je na Krku gdje su godinama oboje ljetovali, a zanimljivo je da je i supruga predsjednika Sabora inače i sestrična aktualnog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića

VIDEO Pogledajte Večernjakov filmski pregled godine

Komentara 29

ZJ
Zjako
14:29 30.12.2021.

Mogao bih se okladiti da je već u 4-5 odbora za nabavu.

AF
AfganistanskiHrvat
15:06 30.12.2021.

Tako me boli patka za nju i njih da vam ne mogu opisati. Neopisivooooo......

UD
Udbaš
17:21 30.12.2021.

Nije dosta da ju je sram oca nego ste još to morali razglasiti... okrutno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije