Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobra stara vremena

Viktorija Rađa objavila fotografije s dance zvijezdom koju već desetljećima nismo vidjeli u javnosti

Foto: Instagram screenshot
1/11
30.12.2021.
u 10:10

Bivša misica Viktorija Rađa (44) prisjetila se devedesetih i vremena kada je s ostalim dance zvijezdama nastupala po noćnim klubovima. Iz arhive je izvukla svije fotografije na kojima je pozirala s Ilanom Kabiljom, sinom poznatog skladatelja Alfija Kabilja.

Bivša misica Viktorija Rađa (44) prisjetila se devedesetih i vremena kada je s ostalim dance zvijezdama nastupala po noćnim klubovima. Iz arhive je izvukla svije fotografije na kojima je pozirala s Ilanom Kabiljom, sinom poznatog skladatelja Alfija Kabilja. 

Ilan je žario domaćom dance scenom 90-tih, a njegovi hitovi dominirali su svim radijskim postajama. Surađivao je s mnogim glazbenicima poput Ivane Banfić, Vanne i Nine Badrić, a onda se na vrhuncu slave odlučio povući iz javnosti. Preselio se u Beč s djecom i suprugom Anom, manekenkom koja se pojavila u spotu grupe Electro Team 'Sve bih dala da znam', a u Zagreb dolazi rijetko.

Foto: Instagram

Inače, i Viktorija se okušala u glazbenim vodama, baš u razdoblju kada je na ovim prostorima dominirao dance, no nakon što je snimila pjesmu 'Nema veze' shvatila je da glazbena karijera ipak nije za nju pa je odustala.

Viktorija je 1995. godine bila prva pratilja Miss Hrvatske, a već kao srednjoškolka pojavila se u videospotu splitskog glazbenika Duška Mucala. 

Podsjetimo, od 2001. godine Viktorija je u braku s proslavljenim košarkašem Dinom Rađom. Obred je bio u zaljevu blizu Korčule, a nakon njega su skočili u more. Par ima dvoje djece, sina Roka koje se rodio 2003. godine i sina Niku kojeg su dobili 2008. godine. Supružnici često objavljuju zajedničke fotografije i trenutke dijele na društvenim mrežama gdje se vidi koliko se vole i poštuju.

VIDEO: Božidar odbio kuhati i otišao kući! Napustio show dok mu je tim mahao 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije