Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okupili se stari prijatelji

Život je kao bombonijera: Sjećate se slavnog trojca?

tom hansk forrest gump
Foto: WhoSay
1/2
09.02.2014.
u 13:54

Zaradivši 667 milijuna dolara i osvojivši šest Oscara, "Forrest Gump" postao je jedan od kultnih filmova '90-ih, a nakon 20 godina okupili su glavni glumci

Prošlo je točno 20 godina otkako je "Forrest Gump" "pomeo" filmski svijet, a tri glavna glumca nedavno su se susrela na svečanosti "Hollywood pozdravlja heroje".

- Ovi prijatelji nisu su se dugo sreli - napisao je Tom Hanks ispod zajedničke fotografije, na kojoj pozira s Garyjem Siniseom koji je utjelovio poručnika Dana i Mykelti Williamsonom, poznatim Bubbom.

Zaradivši 667 milijuna dolara i osvojivši šest Oscara, "Forrest Gump" postao je jedan od kultnih filmova '90-ih, s poznatom rečenicom - Život je kao bombonijera. Nikada ne znaš što ćeš dobiti.

>>Tom Hanks postao ponosni djed po drugi put

>>Deset najboljih filmova 2013. godine

Komentara 1

2X
2Xgeneral
10:08 10.02.2014.

Vrhunski film!!!!! Puno se da naučiti iz njega! Upornost, rad, vizija, odgovornost! Sve što nama nedostaje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije