Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ONO NEŠTO NAŠE'

Željko Bebek priprema koncertne spektakle u 2018. godini!

Željko Bebek
Foto: Promo
1/7
21.11.2017.
u 14:30

Na najavljenim koncertima Bebek će predstaviti ne samo pjesme sa svog aktualnog studijskog albuma ‘Ono nešto naše’, već će to biti i presjek njegovog dugogodišnjeg respektabilnog glazbenog opusa među kojima će se naći i neizostavni naslovi Bijelog dugmeta s kojim je Željko snimio osam studijskih albuma

Jedan od najpopularnijih i najdugovječnijih pjevača na ovim prostorima s više od 40 godina uspješne glazbene karijere iza sebe, te velikom vojskom obožavatelja svih generacija, Željko Bebek najavljuje regionalnu koncertnu turneju u 2018. godini pod imenom ‘Ono nešto naše’!

Turneju će u ožujku otvoriti tri velika koncertna spektakla u Hrvatskoj i to:

Zagreb | Dan žena, 8.3.2018. | Cibona

Osijek | 17.3.2018. | Gradski vrt

Split | 24.3.2018. | Velika dvorana Gripe

dok će datumi i lokacije za ostale gradove biti objavljeni uskoro!

Na najavljenim koncertima Bebek će predstaviti ne samo pjesme sa svog aktualnog studijskog albuma ‘Ono nešto naše’, već će to biti i  presjek njegovog dugogodišnjeg respektabilnog glazbenog opusa među kojima će se naći i neizostavni naslovi Bijelog dugmeta s kojim je Željko snimio osam studijskih albuma. Uz prošireni bend te gudačku sekciju, svojom energijom i prodornim unikatnim glasom ovaj koncertni velemajstor vjerujemo, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Early bird ulaznice za ove koncertne spektakle možete potražiti u sustavu Ticketshopa, Dirty Old Shopu, Rockmarku i Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1). Sve informacije o koncertima dostupne su na službenim stranicama na Facebooku.

 

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stipan
16:56 21.11.2017.

Njegovo vrijeme je prošlo kao i svih njegovih generacija i odvratno i ružno je gledati te starce kako kmeče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije