Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Interliber

Željko Bebek: Prije 40 godina pjevao sam pjesmu "Glavni junak jedne knjige", a sada sam i ja junak jedne knjige

Zagreb: Željko Bebek  na Interliberu promovirao autobiografiju "U inat svima"
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/18
09.11.2022.
u 19:21

Na Interliberu predstavio je svoju autobiografiju "U inat svima" koja je izašla u izdanju Večernjeg lista, a kojoj je koautor Robert Bubao, a urednik izdanja je Žarko Ivković.

Legendarni sarajevski glazbenik Željko Bebek večeras je na Interliberu predstavio svoju autobiografiju "U inat svima", koja je izašla u izdanju Večernjeg lista. O knjizi su osim Bebeka govorili i koautor knjige Robert Bubalo, urednik izdanja Žarko Ivković i direktor Croatia Recordsa.

- Na ideju smo došli 2019. godine, prije pandemije koronavirusa. Željko je zvijezda u cijeloj regiji i nismo ni sumnjali da će interes biti velik, no on ja nadmašio naša očekivanja - kazao je Ivković. Robert Bubalo istaknuo je kako je prvu singlicu Bijelog dugmeta kupio još 1979. godine, a grupa je obilježila njegovo odrastanje i srednjoškolske dane. 

 

 

- Sa Željkom sam se nalazio po nekoliko sati dnevno. Bilo je fantastično slušati priče iz njegovog života, od odrastanja pa do sad, dodao je Bubalo. Bebek je kazao kako se ponovno prisjetio svog odrastanja, ali i prvih glazbenih dana. 
- Prije 40 godina pjevao sam pjesmu "Glavni junak jedne knjige", na stihove Duška Trifunovića. Sad sam doživio da sam i ja junak jedne knjige. Hvala Robertu na suradnji, kazao je Bebek i dodao da mu je obitelj najveći kritičar.

- Sin Zvonimir je prvi pročitao knjigu i nakon nje je čitao biografiju Keitha Richardsa. Kazao mi je "tata, pa mogao bi ti malo nadopuniti svoju autobiografiju". No, to ćemo ostaviti za drugo izdanje, sa smiješkom je kazao Bebek, koji je na kraju uz pratnju benda otpjevao nekoliko najvećih hitova iz svoje karijere.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije