Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U show je ušla s 175 kg

Željka iz 'Života na vagi' postaje zvijezda TikToka i njezin prvi video iz teretane ima veliki broj pregleda

Foto: RTL
1/7
02.12.2022.
u 16:19

Puno njih mi na blagajni kaže kako sam im motivacija. Iskreno, to najviše radim za žene koje su poput mene, koje imaju djecu i misle da se ne može, kazala je Željka.

U šestoj sezoni showa 'Život na vagi' upoznali smo Željku Matešu (40) koja je prije ulaska u show ispričala kako nije uspjela skinuti kilograme nakon trudnoće te da ima 175 kilograma. Najveća snaga i motivacija u Željkinu životu njezina su djeca jer ju je suprug ostavio nakon 17 godina braka zbog druge žene, a i majka joj je nedavno umrla

. U showu je uspjela izgubiti dosta kilograma i sada ima 112 kilograma i polako postaje zvijezda Tik Toka. Na ovoj društvenoj mreži odlučila je postati aktivnija nakon što su joj kupci u trgovini u kojoj radi stalno isticali kako im je velika motivacija. Njezine prve objave već su izazvale veliki interes korisnika ove društvene mreže i kada je objavila video iz teretane dobila je 3000 novih pratitelja, a video je u kratkom periodu pogledan 144.000 puta. 

 

@zeljkamatesaa nema stajanja 💪🏼 #gym #zivotnavagi #fyp ♬ original sound - Željka Mateša

 

- Puno njih mi na blagajni kaže kako sam im motivacija. Iskreno, to najviše radim za žene koje su poput mene, koje imaju djecu i misle da se ne može. Imam već snimljenog materijala, a i Toma i ja smo se dogovarali da za društvene mreže snimimo neke destinacije koje želimo posjetiti - rekla je Željka za RTL i dodala kako je preuzela odgovornost da bude motivacija drugima. Ona je i nakon showa nastavila vježbati i radi slične vježbe kao što je to radila u showu.

- Zanimljivo mi je da još uvijek izazivam svoje tijelo i vidim da se još uvijek može odraditi nešto što nisi. Svaki trening probam nešto novo, a treniram tri puta tjedno po sat i pol do dva - veli Željka kojoj će ovogodišnji blagdani biti pravi izazov i odlučila je kako ni tijekom blagdana ne odustaje od zdrave prehrane pa će umjesto francuske s majonezom i senfom napraviti zdraviju verziju.

VIDEO Kandidati showa 'Život na vagi', Alen Španiček i Mirna Posavec: 'Prvi tjedni bili su najgori'

 

Komentara 4

TE
Templo
18:15 02.12.2022.

Perverzno.....

NE
Neon
17:33 02.12.2022.

Naporna je

DU
Deleted user
17:14 02.12.2022.

Curo cardio mora biti 90% treninga, pusti sad utege.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije