Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi pričaju o njemu

Žene ga obasipaju komplimentima, a junak naše reprezentacije otkrio je nedavno je li solo i voli li starije žene

Stigli u Dohu: Igrači hrvatske nogometne reprezentacije u sjajnom raspoloženju ispred hotela Hilton
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
02.12.2022.
u 08:22

Joško Gvardiol nedavno je kao tri najljepše žene svijeta naveo Angelinu Jolie (47), Shakiru (45) i Jennifer Lopez (53).

Uoči Svjetskog prvenstva u nogometu HRT je nedavno prikazao dokumentarnu seriju "Knjaz kod Vatrenih". U petoj epizodi, koja je je bila prikazana 7. studenoga, Robert Knjaz je predstavio Joška Gvardiola o kojem nakon jučerašnje utakmice između Hrvatske i Belgije pišu svi domaći i strani mediji.

Mladi stoper hrvatske reprezentacije bio je junak utakmice jer je svojom igrom spriječio brojne šanse naših protivnika i njegovu igru hvale ljubitelji nogometa, a ženski dio publike obasipa ga komplimentima i šalju mu razne ljubavne ponude na društvenim mrežama. Kada je gostovao kod Knjaza Joško je pričao i o svom ljubavnom životu.

- Čekaj, ti voliš malo starije? - pitao ga je voditelj emisije Robert Knjaz nakon što je Gvardiol kao tri najljepše žene svijeta naveo Angelinu Jolie (47), Shakiru (45) i Jennifer Lopez (53). - Malo starije, da, da. Sav sam u tom điru - odgovorio je nogometaš. 

- Draga J.Lo, čekam te u Leipzigu. Produžio sam ugovor, nadam se da ćeš mi se javiti na Instagram - dodao je u šali. Gvardiol je ispričao i da mu samački život nekad teško pada. - Nisam u vezi, sam živim, i koliko god nekad trebam mir, osjetim i tu samoću, depresiju, nedostaje mi obitelj - priznao je. Knjaz je u emisiji otkrio i lijepu gestu koju je Joško napravio za svoje roditelje i kupio im je kuću.
  - Jesam, počastio sam ih. Oni su se sa sestrama dogovorili što im se sviđa. U okolici Zagreba, na putu prema Samoboru. - kazao je junak jučerašnje utakmice Joško Gvardiol.

VIDEO Bivša predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović pridružila se hrvatskim navijačima na ulicama Dohe

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Barba
Barba
08:37 02.12.2022.

Sad kad u se plastičnjače počnu umiljavati .... Sinek pamet u glavu. Bježi od manekenki, influencerica, pjevačica i ostlih plastičnjača.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:48 02.12.2022.

Normalan čovjek, ne zaboravlja što je obitelj učinila za njega. Bravo!

MA
Maslac
09:13 02.12.2022.

Ma kad pogledas ove starese....ove mlade im nisu ni do ramena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije