Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najveća potpora

Sestre Joška Gvardiola objavile njegovu slavljeničku fotografiju: 'Naš ponos'

Foto: Instagram screenshot
1/12
02.12.2022.
u 09:32

Nakon utakmice njegove sestre Lorena i Franka podijele su njegovu fotografiju te kratko poručile: 'Naš ponos'. Franka je podijelila i kako je izgledalo kada je Joško došao do njih te zagrlio mamu Sanju nakon utakmice.

Hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola (20) na tribinama u Kataru jučer je podržavala cijela obitelj. Uz roditelje tu su bile i njegove sestre Lorena i Franka koje su podijele djelić atmosfere tijekom slavlja naše reprezentacije.

Nakon utakmice podijelile su i njegovu fotografiju te kratko poručile: 'Naš ponos'. Franka je podijelila i kako je izgledalo kada je Joško došao do njih te zagrlio mamu Sanju nakon utakmice.

Foto: Instagram screenshot

Inače, obje sestre su starije od Joška. Lorena ima 23 godine, dok Franka ima 25. Sudeći po njihovim Instagram profilima, Lorena se bavi modelingom, a Franka rukometom. Dodajmo da Lorena rado na Instagram profilu dijeli fotografije s bratom na kojima poziraju nasmiješeni i zagrljeni.

Junak naše reprezentacije otkrio je jednom prilikom koliko mu znači obitelj, a otkrio je i da mu puno nedostaju. Svoje roditelje odlučio je počastiti i kućom te im tako zahvaliti na svemu.

-   Jesam, počastio sam ih. Oni su se sa sestrama dogovorili što im se sviđa. U okolici Zagreba, na putu prema Samoboru - kazao je tada skromni i uvijek nasmijani dečko sa zagrebačkih Srednjaka koji je često na utakmice putovao tramvajem, a često je znao otići i do Dolca nakon treninga te praviti ocu društvo u ribarnici. Joško trenutno igra u Leipzigu, a mnogi klubovi bi rado za njega dali velike svote novca.

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar urok_eye
urok_eye
09:52 02.12.2022.

Dobar dečko

Avatar southman
southman
09:46 02.12.2022.

Nevjerovatan igrač.

LP
ljerka.p2911
10:59 02.12.2022.

Bravo Joško! Ti si budućnost Hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije