Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majka andreje pejić

'Želim vjerovati da je naš narod, bez obzira na nacije, još dobar u duši'

andrej pejić
Foto: Instagram
1/8
06.08.2014.
u 10:58

Majka manekena Andreja Pejića, koji je nedavno promijenio spol, progovorila je o odrastanju svog djeteta i njegovoj transformaciji u Andreju

Jadranka Pejić, majka manekena Andreja Pejića, koji je nedavno objavio kako je promijenio spol, progovorila je o odrastanju svog djeteta, za kojeg kaže kako ne da ikome da govori protiv njega. Nakon promjene spola, za Pejića je započelo novo razdoblje života pod imenom Andreja.

- Nažalost, to dijete naučilo je glumiti kroz život, i to jako dobro. To je jedna tužna činjenica. Jako je pametna, osjetila je ona gdje i kako se treba ponašati - kaže Jadranka Pejić, koja se s obitelji odselila u Australiju 1996. godine. 

Kaže kako je najviše bole zlobni komentari, pogotovo s ovih prostora, no ipak vjeruje u ljudsku dobrotu.

- Želim vjerovati da je naš narod s onih prostora, bez obzira na nacije, još dobar u duši. Želim vjerovati u tu činjenicu, ali kada pogledam komentare po internetu, toliko se razočaram. Ne moraju voljeti Andreju, ne moraju je shvaćati, ali zašto toliko zla. Nitko od nas ne zna kakvo unuče ili praunuče može sutra dobiti - otkriva Jadranka, koja dodaje kako se njezina kći s posljednje posjete Srbiji vratila puna pozitivnih dojmova.

- Kada je bio koncert Depeche Modea u Beogradu, kaže mi Andreja, bile su sasvim drugačije reakcije. Više od 50 vatrogasaca i članova osiguranja stajalo je u redu da se fotografira s njom. Rekli su "nema veze, dijete, jesi li muško ili žensko. Ali lijepa si. Želimo se slikati s tobom" - ispričala je Jadranka koja je iznimno ponosna na svoju kćer i njezinu hrabrost.

>>Andreja Pejić: Nema ništa bolje nego opet biti djevica

>>Slavni model Andrej Pejić operacijom promijenio spol: Konačno sam sretna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije